Melyik márka gyártja a legjobb minőségű cipőket?
Figyelt kérdés
Puma, Adidas, Nike, vagy a Lacoste? És melyik márkának a legszebbeke a cipői? Más márkát lécci ne írjatok max nagyon keveset róluk. Köszönöm :)2010. dec. 13. 14:46
1/14 anonim válasza:
sztem a Nike-nak vannak a legjobbjai :D
vagyis én nekem mindig az tetszik meg jó minőség :D
apukám, testvéreim is mindig Nike-t vesznek :D
4/14 anonim válasza:
nálunk nikeval csak probléma volt...egyértelmű h lacoste :)
6/14 anonim válasza:
Sztem a Nike nem sokat ér! Legalábbis nekem a 25 000-es cipőmnek az orrától kezdett elválni a széle 1 év után! Végül is ja érdemes volt megvenni! Sztem az Adidas sokkal jobb, de a Puma is kedvencem!
7/14 anonim válasza:
Ha majd egy kicsit több tapasztalatod lesz, rájössz, hogy akik számítanak, azoknak csináltatott cipőik vannak.
8/14 anonim válasza:
Nike nekem mindig szarrá ment 3-5 hónap után de az az egyetlen olyan ami nem csúnyákat gyárt és hordhatót jó áron a 4 közül......Viszont ha van pénzed akkor Lacoste ez egyértelmű jó minőségű és nem csúnyák én olyat hordanék ha lenne pénzem rá..
9/14 A kérdező kommentje:
Mér én úgy tudom vannak külön csináltatott cipők mindegyik márkánál nem?
2011. jan. 20. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!