41/77 anonim válasza:
Ink minden lyukadra. De gondolom ez is a cél...:D
20F
42/77 anonim válasza:
"fogadjunk, hogy minden ujjamra jutni fog egy pasi :)"
Naná, hogy fog. Na de milyenek? És ugye tudod, hogy mit akarnak majd tőled?:)
43/77 anonim válasza:
azert legyen nalad vagy ket csomag ovszer:p
44/77 A kérdező kommentje:
én komoly kapcsolatot szeretnék, és remélem ma találok is. és így majd választhatok a pasik közül.
2012. dec. 31. 18:28
45/77 anonim válasza:
Nekem tetszik, bátor leányzó vagy, hajrá! :) De azért légy óvatos! :)
46/77 anonim válasza:
Azta k.rva .... Sokan teljesen normálisan segítőkészen válaszoltak neked, köztük én is és erre te? hát ne haragudj de mire legyek féltékeny? A szexi ruhádra? :DD Ugye megérted ha ide nem töltök magamról képet, de privátban szívesen megajándékozlak egyel! Aztán meglátjuk hogy féltékenységből ajánlottam-e egy másik ruhát? ;) Ne haragudj nem szoktam bunkó lenni amig a másik nem az de te? ....
47/77 A kérdező kommentje:
nem kell óvszer, majd időben kihúzza. de mondom h komoly kapcsolatot akarok, max akkor szexelek, ha vki nagyon nagyon megtetszik, és el tudnám vele képzelni komolyan is. remélem lesz ilyen.
2012. dec. 31. 18:30
48/77 A kérdező kommentje:
és azért veszem fel ezt a ruhát, mert ebben sok fiúnak meg fogok majd tetszeni, és nyugodtan kiválaszthatom közülük a legjobbat és akkor azzal fekszem le, és abból lesz komoly kapcsolat. remélem.
2012. dec. 31. 18:32
49/77 anonim válasza:
Ahh, ez vagy kamu vagy tenyleg nem vagy egy IQ bajnok.
50/77 anonim válasza:
Na de most tényleg. Te komolyan írod ezeket? Mert akkor tényleg nem vagy valami értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!