21/77 anonim válasza:
Sajnos így kinevetetted magad! Lehetsz ma szexi és csinos. De ez már az igénytelen kategória, sajnálom. Nagyon rövid, ezt nem is gondolhattad komolyan hogy ebbe mész?! Az lehet hogy ez egy ruha, de hosszra mint egy felső. Ez valami passzoló nadrággal, jó hajjal sminkel , ékszerrel egy jó magassarkúval igazán szexi lehetnél, na de ebben???? Bocs, de max a sarkon.
22/77 anonim válasza:
Meg fognak erőszakolni vagy 'jobb' esetben olyan petefészek gyulladást kapsz, hogy csak na. Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Ráadásul egy ilyen kép magadról az interneten sem tesz jót a jövődnek (már, ha van olyan). Öltözz át valami tisztességesbe, ha rám hallgatsz és a többségre.
23/77 A kérdező kommentje:
1. novemberben múltam 18.
2. az én anyám szerencsére nem ilyen maradi, ő fényképezett amúgy, és tőle kaptam a ruhát :)
3. sztem rend van :)
4. csizmával fogom felvenni, ez a kép novemberben készült, és csak otthonra vettem fel a szandit, a kép kedvéért
5. nem lesz ilyen :)
2012. dec. 31. 17:37
24/77 A kérdező kommentje:
most mindenki féltékeny, vagy miért szóljátok le ennyire? Ti nem néztek ki ilyen jól, és zavar, ha más igen?
2012. dec. 31. 17:41
25/77 anonim válasza:
Nézd csak, ezek mini ruhák,szexik és csinosak, de egyik sincs kint a bugyija.Szóval a tied egy felső,amihez kellene még valami szoknya.
26/77 anonim válasza:
Ha valóban 18 éves vagy, akkor próbálj meg úgy kinézni :) 3 oldalnyi válaszod érkezett, mindenki azt mondja, hogy prostis, ami nem alaptalan hiszen kilóg belőle mindened, nem is tudom, te ezt nem látod? Persze gondolom csinos akarsz lenni, de ez már nem a csinos kategória, elhiheted, hogy senki nem féltékeny rád az alakod miatt, esetleg irigyelhetik, de mindenesetre most a ruhádon van a hangsúly, amiben egy olcsó ribinek nézel ki :) Nincs valami hosszabb ruhád, amiből nem lóg ki a se.ged? 19L
27/77 anonim válasza:
Vegyél fel hozzá egy farmer miniszoknyát, vagy egy szűk fehér nadrágot.
28/77 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de ez férfi szemmel nézve is elég igénytelen. Még, ha minimum egy 10/9-es bombázó lennél, akkor is ezt mondanám. Ez a ruha már olyan szinten ribancos, hogy az valami borzalom.
29/77 anonim válasza:
Hát figyelj ha a pároddal leszel kettesben akkor oké de így kimenni utcára még nyáron sem mennék ebbe ki nemhogy most kin elég durva mínuszok lesznek szerintem éjjelre, úgy fölfázol hogy aztán sírhatsz. eszed legyen basszus.
30/77 anonim válasza:
Fiukent mondom, gaz hogy kint van a p*nad.Hacsak nem valami orgias buliba mesz, akkor jo:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!