Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a ruha jó lesz ma estére?

Ez a ruha jó lesz ma estére?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. dec. 31. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:
neeem, hosszú szárú csizmával szeretném felvenni.
2012. dec. 31. 17:29
 12/77 anonim ***** válasza:
De nem érted hogy túl rövid?? és ha sétálsz benne még feljebb is fog csúszni...
 13/77 anonim ***** válasza:
94%
tisztára úgy néz ki, mintha elfelejtettél volna a felsődhöz alsórészt venni :D, mivel elárulom, hogy ami rajtad van, az egy FELSŐ, azaz nem miniruha. ha szexi szeretnél lenni, akkor ezzel eléggé mellényúltál, mert normális pasi biztos, hogy ki fog röhögni, ha íg megjelensz egy szórakozóhelyen, de ha egy kis szilveszteri pénzkiegészítés a célod, akkor tökéletes választás.
 14/77 anonim ***** válasza:
92%
Legalább ne fehér bugyit vegyél alá, kislányom!
2012. dec. 31. 17:30
 15/77 A kérdező kommentje:
szóval szerintetek ez túl rövid? :( pedig nagyon tetszik magamon :( még nem voltam benne sehol, nemrég kaptam. akkor készült a kép.
2012. dec. 31. 17:30
 16/77 A kérdező kommentje:
ez ruha, nem felső! és ha cicanadrágot veszek alá? de mondjuk nem nagyon szeretném, így jobb sztem.
2012. dec. 31. 17:31
 17/77 anonim ***** válasza:
94%
Komolyan nem érted meg, hogy ez UNDORÍTÓ így? Cicanadrággal is igénytelenül néz ki, de talán már egy fokkal jobb...
2012. dec. 31. 17:33
 18/77 anonim ***** válasza:
91%
persze, hogy ruha, én meg csillámpóni vagyok XD
2012. dec. 31. 17:33
 19/77 anonim ***** válasza:
96%

1.Szerintem még nem vagy 18.

2.Függetlenül a korodtól,ha az én lányom lennél ezt a "ruhát" a saját kezemmel tépném le rólad,mert ilyen öltözékben nem engedném,hogy kilépj a házból.

3.A divatozás helyett inkább takarítsd ki a fürdőt.

4.Normális lánynak ilyen öltözék eszébe sem jut.Dec.31. van,a csizma szezonja,nem a szandálé.

5.Aztán holnap meg kiírod a kérdést,hogy tüdőgyuszid van,vagy ne adj isten megerőszakoltak.

Szóval én azt mondom öltözz át.

2012. dec. 31. 17:34
 20/77 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj,úgy nézel ki mint egy 15éves prosti ebben a "ruhában",úgy még hogy a bugyid is kilátszik.

Nem kell ennyire közönségesnek lenni hogy szexi legyél...egy nőnek úgy kellene hódítani hogy nem mutat meg mindent..

Elgondolkozhatsz,ha itt mindenki azt mondja hogy ne,akkor ez odakint se lesz jobb,sőt.

Majd ne csodálkozz,ha pár részeg barom akar veled egy görbe estét a bokorban,és valljuk be nem is lenne alaptalan kérés..

2012. dec. 31. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!