Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Fishbone mennyire jó márka?

A Fishbone mennyire jó márka?

Figyelt kérdés

2012. dec. 30. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Kicsit tucat, de vannak jó darabjai.
2012. dec. 30. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Talán egy köröm piszoknyival jobb mint a kínai.

Pontosan milyen ruhadarabra gondolsz?

2012. dec. 30. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon !

New Yorkerben tök jó cuccok vannak !

Előző !Azért mert te a kínaiban vásárolsz nem kell hogy más is ott vásároljon !

(nézd meg majd a póló anyagát mert van amelyik bolyhosodik :)

2012. dec. 30. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy milyen sz@r, baromi drága.

3x vásároltam fishbone-t, de soha többet. Legutóbb egy nyári felsőt vettem, az ELSŐ kézi mosás (!!) után egy csomó pici lyuk lett rajta!

Inább megyek turizni, múltkor 900 ft-ért vettem Marks and Spencer felsőket..

2012. dec. 30. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Én teljesen ártatlanul leírtam a véleményem a márkáról, erre te ide jössz és ilyen rossz májú dolgokat írsz nekem?

Hát akkor elmondom mi tényleg a véleményem a New Yorkerről, és nem türtőztetem magam.

A New Yorker cuccai pontosan olyan minőségűek mint a kínai cuccok. Az emberek két okból hiszik azt hogy a New Yorker nem gagyi:

1. Mert New Yorker a neve, és nem valami sárgafolyó, vagy aranysárkány, aminek utalása van kínára.

2. Mert a termékei túl vannak árazva, és azt hiszik hogy ha annyiba kerül akkor az biztos jó is.

Képzeld el kedves válaszoló, nem kínaiba vásárolok, és nem is a hasonlóan gagyi New Yorkerbe.

Míg egy noname Fishbone fullcap kerül 2-3000Ft-ba max, én DC-t hordok amik ott vannak 8-12ezer Forintba, és nem sajnálok egy pólóért 8ezret, vagy egy cipőért 20at.

Mert megtehetem, és élvezem ahogy a magadfajta rossz májú emberek irigykedve nézik a vacak kis New Yorkeres cuccaikba.

(kérdező ne vedd magadra nem neked szól.

2012. dec. 30. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:

igen

20:40

Az ő válasza is megerősíti azt hiszem a véleményem a boltról.

2012. dec. 30. 20:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Na azért ne csak a fullcap-ekből induljunk ki, mert az teljesen más kategória mint mondjuk egy pulóver. Fullcap-ből én sem Fishbone-t hordok, de nem is DC-t, mert az is rohadtul tucatmárka lett.
2012. dec. 30. 22:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként eddig nem volt Fishbone cuccom, azért érdekel. Egy jó cipőért 20000 nem sok, de egy pólóért 8000-et kiadni azért durva :D
2012. dec. 30. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek a 2-5-6 válaszolóval.

Picit kiakadt, de legalább megmondta őszintén mit is gondol. Sokan a New Yorkerre, Bershka, Zara, C&A és társaira márkaként említenek. Nem, ezek nem márkák, hanem üzletek. És többségben gagyi minőségűek, túlárazottak. Farmerok vannak 10.000Ft körüli összegekért, akcióban kapok 13-14.000Ft körül Levi's farmert, akkor már inkább azt veszem. Pedig nem a kedvencem a Levi's, ez csak egy alap márka átlag minőséggel, de mérföldekkel jobb, mint ezek az üzlethálózatok darabjai.

Én is már akadtam ki ennyire amúgy, mert a "kisgyerekek" kb. az Adidast, Niket, Converset, DC-t ismerik, akin nem ezek a márkák virítanak fél méteres betűkkel, az már nem is ember. Újabban meg ugye mint említettem a Zara és társait márkának tekintik, nem is értem miért.

Amúgy ezt a tucatmárka szót nem annyira szeretem, mert persze, hogy az lesz a tucatmárka, amit megtudnak venni az emberek. Én mondjuk Diesel és Armani cuccokat szoktam venni, ha az emberek havi 800.000Ft-ot keresnének, akkor nyilván ezekből a márkákból is tucatmárka vállna. Persze azért a viszonylag olcsóbb darabokat szoktam venni ezekből, 60.000Ft-nál többet nem adnék ki cipőért, vagy pólót sem vettem még 25.000 Ft felett.

2013. jan. 1. 23:30
 10/10 anonim ***** válasza:
OK ! Utolsó az egy más kategória ,h 60.000 FT-t adsz egy cipőért!(+amíg nő vki lába addig ez fölösleges is) Itt most szerintem az átlag emberekről van szó ! Amúgy én szoktam turizni Mark and Spenser,Zara,Dorothy Perkings,stb. cuccokat !
2013. jan. 4. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!