Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipo & Baxx jó márka?

Cipo & Baxx jó márka?

Figyelt kérdés

Eddig még sosem hallottam róla, de ma voltam egy üzletben, és igen menő cuccaik voltak. Ráadásul anyagban is jó minőségűnek tűntek ilyen C&A-s, NewYorker-es stb ruhákhoz képest.

Még annyi, hogy valaki le tudná írni, hogy kell ezt (főleg cipo) helyesen kiejteni, mert elképzelésem sincs, sajnos németes vagyok. :D

2012. dec. 30. 13:04
 1/5 anonim válasza:

Bár régi a kérdés, de azért írok!

Elég jó márka és jó minőség!

Mennyiért láttad ezeket a pólókat?

2013. máj. 21. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! 6-7 ezer körül voltak a pólók, amiket néztem!
2013. máj. 22. 12:21
 3/5 anonim válasza:

Hát igen, ha Magyarországon lennék, akkor megérné tőlem vásárolnod! :))

De augusztusra vihetek neked haza és akkor nem lenne sok a postaköltség! :))

Bár, ha rendelsz 4-5db pólót, akkor már nem lenne sok, sőt így már kevesebbért vehetnéd meg mint otthon, de így egyszerre több kiadást jelentene!

Ha gondolod privátban elküldhetem az oldal címét, és természetesen igazodok a Magyar fizetésekhez, de eleve külföldön már alapból olcsóbban adom!

2013. máj. 22. 20:22
 4/5 anonim válasza:
Mondjuk éppen gondolkozok, hogy innen külföldre esetleg megadok olyan lehetőséget ahol nem lehet nyomon követni, azaz sima posta (itt a sima posta azt jelenti, hogy ugyanúgy biztosított és felelősséget vállalnak, ha elveszik, csak nem lehet nyomon követni interneten, de a postán tudják, hogy merre jár a csomag)!
2013. máj. 22. 20:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, rendes tőled, de annyira azért nem vagyok oda érte, hogy most mindenképp vegyek 4-5 pólót. :D Csak láttam, hogy jók a cuccaik és érdekelt, hogy milyen márka. De az oldal címét ettől függetlenül megadhatod.
2013. máj. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!