Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lányról és a stílusáról, blogáról?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdeztem.Személy szerint nekem szimpatikus ,és tetszik a stílusa is. Szerintetek?

2012. dec. 29. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem egy húsgolyó és még cica nacit vesz fel fúúúúúú...amúgy az arca nem csúnya
2012. dec. 30. 13:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Én úgy gondolom hogy a súlyához képest jól öltözik. Hát ízlések és pofonok :)
2012. dec. 30. 13:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Hogy lenne már kövér? Nagyon csinos, telt, nőies alkata van!

Érdekes, manapság már csak a nádszálkisasszonyok a menők?

Meg a csontváz modellek? Azok után bezzeg csorog a nyáluk a pasiknak! Pedig kevés kiábrándítóbb látvány van egy csontsovány nőnél! Egy nőn legyen husi is, ne csak csont és bőr!

Az úszógumi, meg ha látszik, hogy valakin gyűrődik a háj, az tényleg nagyon csúnya! De ez a lány ettől nagyon messze van! Az, hogy valakinek van térbeli kiterjedése, még nem azt jelenti, hogy kövér, hanem azt, hogy egészséges külsejű!

2012. dec. 30. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a stílusa és bár én sovány vagyok de olyan jó látni, hogy attól mert nem sovány meg meri mutatni magát és szerkeszt egy divatblogot, mert ötletet adhat a hozzá hasonlóaknak. Azért ha az országban szétnézünk nem sok duci lányt látunk így öltözködni, sőt én eddig senkit és erre a lányra jó ránézni, látszik, hogy nem utálja magát, van életkedve...
2013. jan. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!