Mit gondoltok a stílusáról?
Figyelt kérdés
Tetszik? Nem tetszik? Miért? Milyen a haja,sminkje öltözködése? Mi a véleményetek az összhatásról?
Pár képet linkelek:
Köszönöm mindenkinek aki válaszol! :)
2012. jan. 9. 17:17
1/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon művi, megcsinált és még csúnya is.
3/15 anonim válasza:
én imádom Kat Von D stilusát és az egész csajt egyben
4/15 anonim válasza:
a festett fekete hajszín nem tetszik, nem csak rajta
nekem tetszik, a smink rendben van, kissé feltűnő a csaj, de ez nem baj
6/15 anonim válasza:
Akár még szép is lehetne, csak nekem túl sok ez a smink meg tetkó. Amúgy nem érdemes utánozni, mert a fotókon még néz is ki valahogy, de az utcán ez nagyon prolis lenne.
7/15 anonim válasza:
Hát... nekem nem tetszik az ilyen stílus, mondjuk sztem nekem hülyén is állna, de ízlések... :)
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mindenkinek megy a zöld kezecske. :-)
Nem akarom utánozni,az érdekel,hogy mit gondolnak egy olyan emberről,akinek van saját stílusa és fel is meri vállalni.
Szerintem az átlagembernek ez túl sok. Én nagyon szeretem azt amit csinál és amit képvisel.
Próbálok ötletet gyűjteni,hogyan tudnék én is egyedi lenni,de nem ilyen nagy mértékben ahogyan ő csinálja. :-)
2012. jan. 9. 17:39
10/15 anonim válasza:
Én is egy nagyon egyedi emberke stílusát imádom. És ő valóban nagyon sok néha. De én így szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!