Mit gondoltok Kat Von D stílusáról?
És mit szólnátok ha egy ilyen embert meglátnátok az utcán??? (tetoválások nélkül, csak a stylus)
Én is bírom. :D Nekem nagyon szimpatikus az, amilyen ő, amilyen stílus képvisel. Ha az utcán látnék ilyen csajt, tuti azt gondolnám, hogy egyedi. Ha tetszik valakinek, ha nem, azért nem mindenki járkál így szerintem. :) Itt a képek között is van olyan, ami kicsit hétköznapibb, de szerintem inkább extravagáns ruhákban mocorog.
20L
Nekem tetszik.
Ez egy olyan stílus amit tudni kell viselni, kivágott póló meg bőr mellé nem lehet cicababának lenni mert béna lesz. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehetsz nőies, Kat és Brody Dalle is hord magassarkút, sexis miniruhát... de kell egyfajta vagány, lesz.arom" attitűd. Ezt a ruhatárat nem lehet plázából hitelesen beszerezni. Turkáló, és otthoni átalakítás. Ha nincs meg benned a rockeres viselkedési hajlam, nevetséges lesz.
Ha tetoválás nem is, piercing, vadabb smink és feltűnőbb haj jár mellé :D
Szerintem ízléstelen :S
Szeretem az egyedi öltözködést, de nekem ez olyan magamradobáltam, amit a szekrényemben először megpillantottam fíling.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!