Mit gondoltok Kat Von D stílusáról?
És mit szólnátok ha egy ilyen embert meglátnátok az utcán??? (tetoválások nélkül, csak a stylus)
Szerintem kurv@ jó :D
Én nagyon szeretem Kat-et. :D
Rajongok érte. Imádom. Gyönyörű. *_______*
18L
Vicc ez a nő és az is, hogy ennyi kislány rajong érte. Szép példakép nem mondom. Mert ok, hogy ő ilyen, de ha már ennyi embernek etalonja, akkor mennyi ilyen lesz nemsokára... Én nagyon sokáig mozogtam rock és metál körben, még ma is ezért rajongok, de ennek a nőnek nem tudom mennyi köze van hozzá, mert most hallok róla először.
Olyan, mintha borzasztóan szőrös lenne a karja, olyan sok a fekete tetko rajta, alakja nem igazán van, a lába borzalmasan körbe. Az arca viszont szép. Kár érte...
Imádom Katet!Nagyon jó a stílusa,gyönyörű nő.Szerintem a legszebb nő az élők közül!(Mert nekem Monroe marad a legleg örökké)
De Magyarország utcáin ilyet látnék,(láttam is már),gáznak,és nevetségesnek találnám.Hollywoodban oké,leruccan tetoválni,megjelenik ilyen olyan rendezvényeken.De hogy pl aranycicanadrágban menjek egyetemre,vagy teljes bőrfelszerelésben a sarki bltba kifliért,hát szerintem inkább béna,mint menő!
A szilikonosnak meg annyit hogy azért akart cicit(amit végül nem csináltatott meg),mert duci volt,lefogyott,és a cicije pici lett.Ennyi!
Szeressem Katet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!