Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a párotok...

Mi a véleményetek a párotok öltözködéséről, stílusáról? Van valami amit megváltoztatnátok?

Figyelt kérdés

Vagy sikerült kicsit változtatni a stílusán?Van barátnőm,akivel a minap szóba jött, hogy volt két olyan párja,akiknek 1hónap alatt kialakította-illetve kicsit jobb irányba terelte az öltözködését!

Itt most nem arról van szó, hogy megszeretnénk változtatni a párunkat és hogy nem vagyunk elégedettek a testével,mert az rendben van!Őszinte válaszokat várok férfiaktól és nőktől egyaránt!

24N

2012. máj. 13. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem változtatnék. amikor idejét érzi, változtat magán. Ettől függetlenül, ha valami nem áll jól, megmondjuk a másiknak. 23N
2012. máj. 13. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
volt már ilyen..de csak mert rohadt előnytelen gatyákat hordott..nyáron ismertem meg,halász gatya volt mindig rajt.jól állt neki,majd mikor beköszöntöt a hidegebb idő majdnem infartust kaptam.nagyon passzos volt(jobban mint nekem lány létemre) és túl rövid volt neki némelyik,vízben állós,és enyhén trapézos...katasztrófa volt.
2012. máj. 13. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:
nagy nehezen sikerült.megváltoztatni együtt mentünk el és vettünk neki nagy nehezen egy hosszú gatyát: D
2012. máj. 13. 15:08
 4/6 A kérdező kommentje:

és mit mondtál neki?

:D

2012. máj. 13. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én páromé katasztrofális :D Nagyon ezekben a Nike meg hasonló cuccokban akar nyomulni, és ez nekem nem igazán jön be. Több, mint 6 éve vagyunk együtt, és ez idő alatt annyit sikerült finomítani rajta, hogy amit én veszek neki ruhákat (szülinapjára, karácsonyra, stb), mindig olyat veszek ami nekem tetszik, és azokat szereti, sokat hordja. Hiába, nem az öltözködése miatt szeretem :))

20/L

2012. jún. 8. 13:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)))
2012. jún. 8. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!