Mi a véleményetek a párotok öltözködéséről, stílusáról? Van valami amit megváltoztatnátok?
Vagy sikerült kicsit változtatni a stílusán?Van barátnőm,akivel a minap szóba jött, hogy volt két olyan párja,akiknek 1hónap alatt kialakította-illetve kicsit jobb irányba terelte az öltözködését!
Itt most nem arról van szó, hogy megszeretnénk változtatni a párunkat és hogy nem vagyunk elégedettek a testével,mert az rendben van!Őszinte válaszokat várok férfiaktól és nőktől egyaránt!
24N
és mit mondtál neki?
:D
Az én páromé katasztrofális :D Nagyon ezekben a Nike meg hasonló cuccokban akar nyomulni, és ez nekem nem igazán jön be. Több, mint 6 éve vagyunk együtt, és ez idő alatt annyit sikerült finomítani rajta, hogy amit én veszek neki ruhákat (szülinapjára, karácsonyra, stb), mindig olyat veszek ami nekem tetszik, és azokat szereti, sokat hordja. Hiába, nem az öltözködése miatt szeretem :))
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!