Mit gongolsz lady gaga öltözködéséről?
szerintem, itt nem arról van szó, hogy szar avagy sem!
feltűnés, vagy nem feltűnés, ez itt a kérdés. - az előbbit aknázzák ki.
A zenéje azért tagadhatatlanul jó ,persze nem mind de minden albumában van egy két szám.
Na de az öltözködés... A polgárpukkasztás mára sztárbetegséggé nőtte ki magát ,na de ő túltesz mindenen. Néha annyira ízléstelen és úgymond oda nem illő dolgokat visel. A music arwardson a húsruha volt talán a legízléstelenebb húzása. A klipjeiből meg árad az undorító perverzió mert egy dolog hogy valami szexi ,de nem kell mindennel a szexre utalni, továbbá a homoszexualitás (amivel elfogadó vagyok, de egy lelki betegség pontozzatok le, de így van) és nem a pubertás korszakukat élő tinédzsereknek való.
Összegezve Gaga öltözködési stílusa borzalmas. Én szeretem az újításokat és a modern dolgokat, de amit ő csinál az nem újítás, hanem csak ízléstelen dolgok felnagyítása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!