Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szeretik annyian a farmert?

GubaLord kérdése:

Miért szeretik annyian a farmert?

Figyelt kérdés
Szerintem mocsok kényelmetlen egy ruha, mégis a legtöbb emberen mást se látni. Idegesít hogy nem tudok rájönni, miért ilyen "népszerű".

2012. dec. 23. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert szinte bármikor fel lehet venni, és nagyon sok mindenhez illik és számomra nagyon kényelmes is.
2012. dec. 23. 20:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Elég masszív,mindenhez elmegy,nekem is kényelmes.

16/F

2012. dec. 23. 20:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Olcsó, tartós, kényelmes, sokféleképpen kombinálható.
2012. dec. 23. 20:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy idő amikor nem kedveltem a farmert.Most már kényelmesnek tartom.

Azért népszerű mert nem csak egy fajta színhez,felsőhöz tudom húzni mint pl egy szövetgatyát.Na meg ez a legelfogadottabb nadrág.

De most neked tényleg ez a legnagyobb problémád? :D

2012. dec. 23. 20:43
 5/13 anonim ***** válasza:
én szinte csak farmert hordok nyáron farmert sort, farmer szoknya télen hosszú farmer..én szeretem és divatos is most már annyi féle változat van de mondjuk azt nem mondaná, hogy annyira olcsó amelyik jobban néz ki meg van az ára..és azért is szeretem mert ha olyan kedvem van sportcipővel is felvehetem de jól mutat egy balerinával magassarkúval is :)
2012. dec. 23. 20:48
 6/13 anonim ***** válasza:
mert kényelmes, lehet benne mozogni, csinos, bármihez fel lehet venni :)
2012. dec. 23. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Én sem értem, annyi farmerom volt már, csak azért mert nem találtam normális nadrágot, mert mindenhol csak farmerek vannak... De soha egyetlen egy sem volt kényelmes, az anyaguk durva, a legtöbb helyen még mindig csak a kék verzió elérhető, amihez nem lehet szépen öltözni. Télre hideg... manapság már inkább csak szoknyákat hordok, elegem van a farmerből, az egyetlen amit elviselek belőle az a rövidgatya.
2012. dec. 23. 20:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Manapság nagyon nehéz megtalálni az igazi farmert amiben jól érzed magad. Viszont ha megtaláltad akkor onnantól évekig is hordhatod.(ha nem vagy növőben)Szinte bármihez illik, masszív, sok fajta van belőle és bárhol megállja a hejét.:)
2012. dec. 23. 21:21
 9/13 anonim ***** válasza:
azért mert bármit fel vehetsz rá az illeni fog hozzá és akkor kényelmetlen mikor még új de ha kijárod nagyon kényelmes :)
2012. dec. 23. 22:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Mert kényelmes. Én pl itthon is abban vagyok, még hétvégén is, akkor is ha nem megyek sehova.
2012. dec. 27. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!