Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Che Guevara-t mért szeretik...

Che Guevara-t mért szeretik annyian?

Figyelt kérdés
Mi tiszteletre méltót tett? ugye vannak ezek a pólók stb.
2011. febr. 4. 23:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Mert Király.
2011. febr. 4. 23:41
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Semmit, egyszerű divatmajmok hordanak ilyet, akik azt sem tudják mi van rajtuk. Pont mint azok a CCCP-s pulóverek benne a sok tizenévessel.
2011. febr. 4. 23:46
 3/16 anonim ***** válasza:
45%

Csak divat.Sok embernek fogalma sincs arról,hogy ki volt ő.

Voltaképpen én csak azt nem értem,hogy Che Guevara-t majmolják és lehet is,de Hitlert nem,pedig mindketten tömeggyilkosok voltak..Egyik sem volt különb a másiknál..

2011. febr. 4. 23:50
 4/16 anonim ***** válasza:
28%
Már hogyne tudnák? Akkor miért hordanák? Nem akkora szépség, hogy mutogatni kelljen.
2011. febr. 4. 23:51
 5/16 anonim ***** válasza:
35%

Talán azért nem hordják, mert Hitler úgy nézett ki, mint egy hulla, zsíros hajjal.....nem olyan trendin, mint Che Guevara xD......bár az emósok, meg ilyen sátánista dárkos koporsóban alvó mittudomének hordhatnának hitleres pólót :D

Az CCCP-es pólóknál meg tényleg vicces, h a legtöbben azt hiszik, h az van ráírva, h cé cé cé pé ....és az vmi márka, mint a dolce gabbana lol

2011. febr. 4. 23:57
 6/16 anonim válasza:
52%
nem tom miért kell szidni az emokat (előttem szóló) másik meg, sztem csak divatból hordják, bár én soha fel nem vennék ijet, mert sztem nem szép kinézetre se, meg a tettei se teccenek, h dicsőítsem ezáltal.
2011. febr. 5. 00:02
 7/16 anonim ***** válasza:
47%
Én egyszer az egyik haveromat lehordtam már ezért. Azóta nem vette fel. :)
2011. febr. 5. 00:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt divat.

Másrészt egy eszmét képvisel (függetlenül attól h nem magyar, de a gondolatiság amit képviselt, sokaknak tetszik.

A lázadók nagy kedvence:D

Bár logikusan inkább Petőfi-s pólókban kéne ezeknek az emberkéknek rohangálniuk:)

2011. febr. 5. 07:59
 9/16 anonim ***** válasza:
2011. febr. 5. 08:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert kevés róla az ismeretük.
2011. febr. 5. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!