Szerintetek hogy öltözködhetnék csinosaban? Vagy mivel dobhatnám fel egyszerű ruháimat hogy kicsit csinosabak legyen mert nincs tul sok ruhám.15/L
Figyelt kérdés
Elégé vékony vagyok 53 kilo és 169 cm magas egyébként ez nem kevés de nemlátszik megrajtam én egyikruhámban sem érzem csinosnak magam de látok még nálam vékonyabb alkatu lányokat is akik olyan jolnéznek ki csinosak és jol ál rajtuk a ruha2009. aug. 23. 20:09
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy nem az egyéniségednek megfelelőeket vettél, mondjuk így látatlanban elég nehéz tanácsot adni...
Milyen a stílusod? sportos, vagány, nőies?
2/5 A kérdező kommentje:
hát igazábol nincs behatárolva de igazábol nemoylansportos hanem farmer meg felső mindig amien pont tetszik nincsbehatárolva d eha arra gondolsz nem hordok olyan cucokat amik nagyokrám meg elálnak meg bövek..
2009. aug. 23. 20:25
3/5 anonim válasza:
Első vagyok újra :D Szerintem keress nőies darabokat is, bátran mutasd meg az alakod mondjuk egy csőszárú gatyával és egy egyszerű felsővel amire mondjuk széles övet teszel. Sokat lehet segíteni a kiegészítőkkel is, ugyanabból az összeállításból teljesen mást kihozhatsz ha a kiegészítőket variálod.
A joy-t vagy glamourt nem szoktad megvenni? nagyon jó tippek vannak bennük, vagy akár a honlapjukon is szétnézhetsz ;)
ha még van kérdésed, vagy tudok segíteni valmiben írj privit ;)
Üdv.: Netty:) 16/L
4/5 anonim válasza:
hát kinek mi a csinos...
nézz a cotcot streetfashionon lányokat, az öltözködésüket
5/5 anonim válasza:
Hát ha amint mondtad nem hordasz nagyon bő ruhákat, hanem testhezállóak, akkor nagyon nőietlen nem lehetsz. Esetleg kevesebb sportcipő, több szoknya, de ez nem feltétlenül kritériuma a nőiességnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!