Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15 évesen tűsarkú túl korai?

15 évesen tűsarkú túl korai?

Figyelt kérdés

Kb. két éve hordok magassarkút, mostanában már szinte minden nap. Van több igazán magas is köztük, amiket nevezhetünk tűsarkúnak. Suliba is sokszor járok abban, hétvégén meg szinte mindenhova azt veszek. Sokan azt mondják, mennyire elfárad benne az ember lába, szerintem viszont pont nem így van, jobb mint egy egyszerű cipő. Meg hát persze sokkal jobban is néz ki! Szerintetek is így van?

(Még mielőtt bárki leírná, nem vagyok egy rossz k.rva, viszont imádok divatos lenni)

2012. dec. 21. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a magas sarkúval nem lenne gond ennyi idősen, ha nem túl magas.De egy extra magas tűsarkú szerintem nem egy 15 éves lánynak való.

Demonstrálásképp:

ez még oké szerintem

[link]

ez meg túl magas egy ennyi idősnek

[link]

Persze a kettő közt is vannak még átmenetek.

2012. dec. 21. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
én 15 évesen már hordtam magassarkút 10 cm-est szerintem nem korai én nyáron szoktam laposat hordani papucsokat de a többi évszakban csak magassarkút mikor milyen magasat
2012. dec. 21. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen még sehol nem vagy nő, a magassarkú nem illik hozzád. Így nevetségessé tesz. Emellett ha nem tudnád akkor elmondom hogy a csontjaid még növésben vannak, magassarkúban pedig rosszul fejlődnek, mert nem megfelelő a tartásod benne, így bütyköd lesz és gerincbetegségeid hamarosan. Nem hiszem hogy megéri, a tűsarkú már rég kiment a divatból is.

Az ilyen cipők 25+ éves igazi nőkön állnak jól, nem a gyerekeken. Jóhogy már nem hordanak magassarkút az ovisok is...

2012. dec. 21. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel még növésben vagy, elég gáz lesz később. Felnőtt, kifejlett embereken is okoz a túlzott viseléssel sok-sok problémát, ínszalagtorzulást, egyenetlen porckopást pl. Akkor képzeld csak el, a te ízületeiddel mit művel... Bütykös, torzult csúnya lábfejjel, fájó bokával-gerinccel számolhatsz úgy 10-15 év múlva, szerintem nem ér annyit, hogy most menőzhetsz a többi kislány előtt...

Amúgy abban is igaza van az előzőeknek, hogy röhejesen néz ki egy kamaszon. A tűsarkú egy kifejezetten érett női darab, egy gyereklányon inkább hivalkodó és közönséges, mint nőies. Elég sok idő áll még rendelkezésedre az életben ahhoz, hogy érett nőként öltözz, kamasz meg nem leszel már sokáig, ne siettesd az időt, megy az magától is. :)

2012. dec. 21. 20:09
 5/6 anonim válasza:

Szija..

Szerintem nem korai , én nem hordok mindennap csak ünnepélyekre ,de szerintem nem korai , nekem 10 cm-s és elég nőcisen néz ki :D és nagyon nehéz benne járni , de attól szerintem jól néz ki :) , és ahogy a mai 12-13 éveseket elnézem , 15 évesen egyáltalán nem korai :)

2012. dec. 22. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is korai. A hátrányait már leírták előttem. Most még azon vagyok elhűlve, hogy anyukád hogy lehet ilyen felelőtlen hogy ezt megengedi.

13 évesen magassarkút hordani...

22 L

2012. dec. 22. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!