Szerintetek melyiket válasszam? SOS!
Figyelt kérdés
Ma megyek cipőt vásárolni és nem tudom,hogy olyan mamusz csizmát vagy olyan egybetalpú cipőt vegyek.Az a baj,h alapból 175cm vagyok és egy ilyen cipőben plussz10cm-t rászámolhatok:-\Nőiesebben szeretek öltözködni,de nem tudom mi legyen:-\
Előre is köszi!:)
2012. dec. 21. 07:26
1/5 anonim válasza:
Én 182 vagyok mégis veszek föl magassarkút,ez ne tartson vissza.Inkább azon gondolkozz,melyik jobb,havas,jeges úton.
2/5 anonim válasza:
A mamusz csizmák, mivel olyan anyagból vannak, nem túl vízállóak, viszont nagyon melegek, és csúszós úton biztonságosak. Az éktalpú csizmában meg nehéz egyensúlyozni jeges, havas úton, de ha bőr, akkor nem ázik be. Neked kell mérlegelni :) Én egy átmenetet választottam tavaly, kb. 5 centis, vastag sarka van, és lekerekített orra, jó gumi talpa, nem csúszik, és bőr, nagyon csini. Egyetlen egy hátránya volt, hogy 35 ezerbe került, de ezt használom még minimum 2 évig, szóval elosztva 3-4 télre jobban megéri befektetni.
3/5 anonim válasza:
Inkább azt nézd, hogy 1. ne ázzon be, 2. esetlegesen jégen is tudj vele közlekedni, hiszen január-február azért szokott ilyen jellegű "meglepetéseket" tartogatni, és olyankor nagyon nem mindegy, hogy jó cipője van-e az embernek.
Ne akard kitörni a bokád azért, mert csinos cipellőben tipegsz...
4/5 anonim válasza:
ha ilyesmi mamusz csizmára gondolsz,akkor nehogy megvedd!!
utóbbi évek egyik leggusztustalanabb tömegcikke lett,idén szerencsére már nem annyira sokan hordják...de borzalamas!!
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!:-)igen erre a csizmára gondoltam:)
2012. dec. 22. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!