Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok-fiúk! Légyszi magyarázz...

Lányok-fiúk! Légyszi magyarázzátok már meg, hogy mitől jobb a nejlonharisnya a pamutharisnyanadrágnál?

Figyelt kérdés
Csak mert azt veszem észre,hogy egyre több srác ajánlja a nejlonharit,főleg ebben a rovatban.De akkor mégis milyet,mennyiért?Nincs nekem ezzel semmi bajom,de én nehezen tudom magamon ezt a nőies ruhadarabot elképzelni,mármint a nejlont férfi létemre.Marad a pamut,azt gyerekkorom óta úgyis megszoktam.

2012. dec. 20. 14:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Félreértettél, a számos nő miért hordja,azt nadrág alatt értettem. Azt a dedós is tudja,hogy alkalomra van jobban a nejlonharisnya,szoknyához. Nem szoktam izzadni jobban harisnyába,nejlonba,nyáron kánikulába nem hordom, tudod van a téli hideg és a nyári kánikula közt átmeneti időszak, amikor nagyon jó nejlon anyagú vastagabb harisnyában jönni,menni,nekem és többeknek nagyon jó így. Arról meg nem is beszélve,hogy mezítláb a legrosszabb lenni, legalább is nekem,mert a cipőbe muszáj, de pl ha szandárosan vagyok ahhoz is kell zokni,harisnya,mert akkor semmi sincs az izzadság ellen,az izzadságban járkálni nem vmi jó, csúszkál a láb vagy hozzáragad a szandihoz, nekem a harisnyával ok.
2013. febr. 18. 14:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez mind a te dolgod!Én nyáron nemhogy harisnyát,de még a zoknit sem tűröm meg a lábamon abban a gatyarohasztó melegben.Lezártnak tekintem ezt a témát,hogy akinek tetszik a nejlonharisnya,az hordja.Neked meg kedves utolsó:Kellemes nejlonharisnya viselést!
2013. febr. 18. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én hordok pamutot is és nejlont (mikroszálasat) is, persze a vastagabb (80-120 den), nem átlátszót. Szerintem ez hidegebb napokon nadrág alatt praktikus, mert melegít, viszont fűtött helyen sem izzad bele az ember.
2013. febr. 19. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Kinek melyik jön be, neked a pamut, nekem is a nylon. Én is pasi vagyok, kb 12 éves korom óta hordok nylont, a picit vastagabb 30-40denesek igen is védenek a hideg ellen, és mivel passzosan simul a lábra és nem gyűrődik, nem kényelmetlen.

És manapság a sima nylonharisnyák hétköznapra is valók, akár szoknyához, akár rövidnadrághoz, aki harisnyásan szeret lenni, pl én is szinte mindig húzok fel.

2016. okt. 29. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!