Lányok-fiúk! Légyszi magyarázzátok már meg, hogy mitől jobb a nejlonharisnya a pamutharisnyanadrágnál?
Figyelt kérdés
Csak mert azt veszem észre,hogy egyre több srác ajánlja a nejlonharit,főleg ebben a rovatban.De akkor mégis milyet,mennyiért?Nincs nekem ezzel semmi bajom,de én nehezen tudom magamon ezt a nőies ruhadarabot elképzelni,mármint a nejlont férfi létemre.Marad a pamut,azt gyerekkorom óta úgyis megszoktam.2012. dec. 20. 14:47
1/14 anonim válasza:
Én még olyanról nem hallottam, hogy egy férfi nejlonharisnyát hord, hacsak nem transzi.
L
2/14 anonim válasza:
A nejlon alapvetően szexuális fétish lehet. Csillog, jól néz ki, szebb benne a láb, elegáns.
Melegíteni nem melegít.
3/14 A kérdező kommentje:
Én sem hordom,csakis pamutot.Egyszerüen kíváncsivá tett ez az egész,de nincs az a pénz amiért a nejlont fölvenném magamra.Egyszerűen undorítónak tartom a férfin,még a feleségem is kerüli ezt a harisnyát,mert nem melegít semmit,alkalmakra való,és igaza is van.Az egy dolog,hogy a nejlonharisnya a nadrág alatt nem látszik,de mások előtt vetkőzni mondjuk munkahelyen?Odáig oké,hogy a nadrággal együtt lehúzza a lábáról,de ugyanígy fölvenni már kicsit macerás,csakhogy ne lássák meg?!Mindezek ellenére viselje csak egészséggel ha tetszik neki,énnekem a pamutharisnya jön be.Azzal még a munkahelyemen nem égtem be,de a nejlon teljes égető sikert aratna.Kinek hiányzik ez?
2012. dec. 20. 15:25
4/14 anonim válasza:
Elvileg szexisebb, mert átlátszó, meg minden. De nem melegít, jobban beleizzad a láb, plusz átlagban egy nap alatt sikerül kilyukadnia. Szóval én csak pamutot hordok.
5/14 anonim válasza:
Nem jobb a nejlonharisnya semmilyen szempontból sem.
6/14 anonim válasza:
1 válaszára. Akkor elég elmaradott vagy, kb 5-6 vagy több éve beszédtéma, a neten 2003-ból is vannak férfi nejlonharisnya viselési témák. Szóval elég elvagy maradva.
7/14 anonim válasza:
3\ Van aki szerint ciki vagy fura, ha pasi nejlonhar.hord van aki szerint nem. Mi köv.ebből? Mindenkinek a maga dolga, maga tudja mindenki mit szeret. Én is a nejlonhar.szeretem hordani, ami vastagabb,nem áttetsző. Én ezeket 100x jobban sztem,mint egy másikat. És az sem igaz,hogy a nejlonhar.1 napig bírja. Én pasiként még tornacipőhöz is használok naponta ha jó idő van és volt olyan 40 denes nejlon ami 1,5 évig használtam, kb 40x volt rajtam,de akkor egész nap, télen, tavasszal. Szal ez egyéntől is függ, ki hogy bánik és vigyáz a nejlonharisnyájára.
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor is azt mondom,hogy a nejlonharisnya a férfiakon nagyon hülyén néz ki.Aki viszont balettórára jár,az oké,hiszen ott megkövetelik és ráadásul fehéret kell felvenniük.Nagyon nehezen tudom elképzelni,hogy melegít valamit ebben a hidegben.Tiszta gombatenyészet,meg gyúlékony is.Felőlem milliószámra gyárthatják,és hordja akinek tetszik,de ez itt sosem lesz elfogadott,maximum a pamutharisnya.Ennyi erővel a barátnőd bugyiját,melltartóját,kombinéját is fel lehetne venni,nem igaz?El lehetne ezen gondolkozni!
2013. febr. 16. 22:57
9/14 anonim válasza:
Ha szerinted nem melegít, akkor miért hordja számos csajszi, nő? Szimplán nejlonharit, de van aki nejlonharit és pamutot együtt hord , aki nagyon fázós. Nekem sosem volt gomba problémám a nejlontól, pedig jó időben is abba vagyok, szimplán harisnyásan. A gyúlékonyság nem tudom hogyan jön ide. Sokan azt mondják a nejlonról,hogy nem szellőzik benne a bőre. Ez is azt jelenti,hogy jól szigetel. Pláne a 40 denesek vagy a 100 denes opaque harisnya.
10/14 A kérdező kommentje:
Azért kispofám,mert a nejlonharisnya alkalmi ruhadarab.Keresztelő,ballagás,lagzi,stb.Hiába ennyi-annyi denes,licrás,microfibás,mikroszálas,én is kipróbáltam egyet a farmer alatt,szart sem ért.Nem melegített semmit,még jobban fáztam benne.Otthon azonnal a kukában landolt,hiába a pamut az igazi.Te meg,hordjad ha akarod,válljék egészségedre.De nyáron minek a harisnya,pláne 30-35 fokban?Te tudod,kellemes izzadást!
2013. febr. 17. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!