Divat még a kockás rakott szoknya?
Barna kockás rakott szoknyát fekete harisnyával, csizmával és felsővel fel lehet venni vagy már gáznak számít? Csak iskolába gondoltam.
17/L
Ennél bájosabb, nőiesebb megjelenést el sem tudnék képzelni!
Hordd bátran! Különleges leszel a sok farmeres tornacipős közt! :-)
21/f
Én szívesen felveszem, akár divat, akár nem. Bár, ha a Chanel tényleg visszahozza, akkor úgy tűnik, én a divat előtt járok egy lépéssel:)
Szerintem télen örök klasszikus egy rakott gyapjúszoknya, olyan angolos:) Éppen ezért imádom oxford stílusú cipővel és kötött kardival viselni.
Nekem is van 1:-)
Csak piros...
Hordanám, ha lenne hová..
Hű, kedves VaniliaHime, te nagyon csinos lány lehetsz (a válaszod alapján legalábbis erre következtetek). Örülök, hogy vannak még ilyen lányok is, mint te! Csak így tovább! :-)
21/f
Köszönöm a válaszokat :)
Tavaly még hordtam egyébként csak nem voltam benne biztos, hogy idén is felvegyem-e. De megfogadtam a tanácsokat és fekete harisnyával, csizmával meg egy fekete kötött garbóval volt rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!