Lányok! Szerintetek ehhez a csizmához milyen rövidebb szoknya állna jól télre? Kockás Kilőve! Linkelhettek is.
2010. nov. 22. 18:32
1/12 anonim válasza:
Szerintem miniszoknya, vagy esetleg mell alá érő ceruzaszoknya. De semmiképpen sem farmer anyagból!
2/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ, igen én is ezen gondolkoztam, hogy vajon a farmer menne-e hozzá, de szerintem sem lenne az igazi!
Ja és a télikabátom is fekete!:)
2010. nov. 22. 18:41
3/12 anonim válasza:
Szerintem miniszoknyával gáz, térdig érővel jó.
4/12 anonim válasza:
szerinterm pont térd fölé érőig, és vagy a szoknya vagy a harisnya legyen kicsit harcsányabb, hogy ne csak a fekete legyen.
5/12 A kérdező kommentje:
mindenképp térd fölé érőt vagy minit szeretnék, két okból is!
Elég alacsony vagyok, a másik pedig egyszerű, nem tetszenek a térdig érő szoknyák:)
2010. nov. 22. 19:33
6/12 anonim válasza:
én meg ahogy ránéztem, egyből a mini farmer szoknya jutott eszembe...h az milyen jol menne...persze ez függ a kabátodtól is...de sztem eg ilyen csizmához mindenképp minit:)
7/12 A kérdező kommentje:
nagy nehezen sikerült megtalálnom a kabátot, ilyenem van, csak feketében:)
2010. nov. 23. 14:50
9/12 A kérdező kommentje:
kicsit lentebb van a kabát, a bal felső sarokban meg vannak számozva: 43.
2010. nov. 23. 14:51
10/12 anonim válasza:
akkor szerintem tényleg vagy világosabb farmer jo vastag fekete harisnyával..vagy sima fekete mini szoknya...de mindenképpen szük...a fekete szoknyához esetleg vmi vagány vastagabb öv...igy tudom elképzelni :) vagy esetleg szürke szoknya:) szines se rossz, de az nem lenne az én világom:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!