Melyiket vegyem meg? Egy hosszúnadrág, rövidnadrág, szoknya, kockás ing, vagy egy trikószerű topp?
Figyelt kérdés
Mind az 5 nagyon tetszik, de csak egyikre lenne pénzem ...
tekintve, hogy jön a meleg meg már itt is van meg stb, a hosszúnadrág kilőve, de 1 h nekem nagyon tetszik, és mivel nem tartom túl szépnek a lábaim, ezért rövidnadrágot nem szoktam hordani, max szoknyát, azt is ritkábban, legtöbbször hosszúgatyát ... az inget meg a toppot hordanám sokszor..:D esetleg még az fér bele, hogy valameilyet megveszem + a top ..
szerintetek?
2011. máj. 21. 15:44
3/8 A kérdező kommentje:
köszi. még véleményeket. :D
2011. máj. 21. 15:50
4/8 anonim válasza:
rövidnaci+top.:) hosszúgatyában megsülnél nyáron 30 fokban:)
5/8 A kérdező kommentje:
de attólfélek h a rövidnacit nem hordanám..:S pedig tökjólnézki. :/
2011. máj. 21. 16:08
6/8 anonim válasza:
Hosszút semmiképpen. Ing+ top együtt pl. mell alatt megcsomózva az ing a topon. Vagy szoknya+ top vagy rövidnaci... de azt vedd amelyiket fogod hordani. De a hosszút hagynám.
7/8 A kérdező kommentje:
De én a hosszút is hordanám.. :D
ajj kéne mindegyiik. :/ :D
2011. máj. 21. 19:56
8/8 anonim válasza:
Ahogy érzed. Azt vedd meg amelyiket nagyon szeretnéd. Ha a hosszút fogod 33 fokban akkor lelked rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!