Hogy öltözik egy drum and bass-es lány?
Figyelt kérdés
milyen szinek a dominánsak és milyen fajta polok, nadrágok képviselik a dnb stilust? Mellékeltek képeket is légyszi?2009. aug. 22. 23:23
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2009. aug. 23. 18:44
3/7 anonim válasza:
Hát én is nagy drumos vagyok, de eddig nemtudtam hogy öltöznek a drumos csajok.nem rosz képek, az első kicsit emos beütésű, már csak azt kel kiderítenem hogy öltöznek a drum pasik. :P amúgy mi a kedvenc együtesed ?
4/7 A kérdező kommentje:
hát nagyon szeretem a Prodigy-t, igaz tudom ok nem drumot játszanak, de attol még jok. Kimondott kedvencem nincs, hallgatok noisiat, matrix and futurebound-ot, pendulumot,top cat-et...stb. =)
2009. szept. 10. 19:58
5/7 anonim válasza:
Nem rosz. Prodigy az nálam is nagy, és a pendulum is.
7/7 anonim válasza:
Picit ma már eltorzult a kép...a Drum and Bass arról szól, hogy nincsenek kötelező elemek...öltözz, ahoyg tetszik, táncolj, ahogy belőled jön...legyél egyedi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!