Ha elmegy melletetek egy lány aki ugy öltözik mint az 50 években akkor mit gondoltok rola? Mindig nagy sarkú szép nöies ruhák ami térdig érnek a derekat kihangsúlyozzák,
Figyelt kérdés
oldalra fésült haj alul begöndöritve ,vérpiros körmök. Egyik követöje ditta von theese, meg a pinup -ok is ilyenek. Nem néznétek hülyének, v egyedinek látnátok? Ti fiuk elöbb tetcene egy csögatyés trendi lány v ilyet is megnéznétek? Ezt fiuktol lányoktol egyaránt kérdezem [link]
ilyenek...
2010. ápr. 2. 23:40
1/9 anonim válasza:
Gondlom te a RETRO stílusra gondolsz ..amugy hány éves vagy ? ebben a stílusban is lehet divatosan és kellöképpen szexin öltözködni ... én lány vok és van egy két ruhadarab ,ami RETRO stíl. és teccik ..vagy teccene ... szal ha jo alakod van és van ízlésed, h jól összeválogasd ezeket ...ako nagy siker lesz ... meg ha még alapbó is nagyon szép vagy XD(ez már csak vicceltem, de mért ne?!)
2/9 A kérdező kommentje:
lehet kicsit fiatal vok hozzá 16 vagyok de szeretnék egy egyedi stilust ami még nőies is.csak még azon gondolkodtam hogy a suliba nem szolnának be érte ..igaz nem tulzottan érdekel ha jol érzem majd magam benne
2010. ápr. 2. 23:58
3/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem 16évesen eléggé hogyismondjam bugyután állna:S Tényleg bocsi, ez csak egy vélemény.
4/9 anonim válasza:
Hordhatsz nőies ruhákat, ez a stílus nekem is nagyon tetszik. Mindenkinek más jön be, ha úgy öltözöl mint egy pin-up, akkor bizony lesznek akik beszólnak majd az utcán és lesz olyan is, akinek tetszik. Ehhez - mármint a stílushoz - talán még túl fiatal vagy, mivel valóban a nőiességről szól. Ennek főleg az Egyesült Államokban van kultusza és nem csak a ruhákat és a menő hajat foglalja magában. Bár egy tipikus 50-es évekbeli hajat elkészíteni nagyon nehéz, rengeteget kell gyakorolni. Nekem 2 hétbe telt mire rendesen megtudtam csinálni a hajam, pedig egy korabeli angol nyelvű könyvből néztem hogy kéne. [Ilyesmivel próbálkoztam: [link]
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik Dita von Teese stílusa, bár hozzám nem illik. Azért 16 évesen szerintem még ne nagyon erőltesd, mert egy fiatal lányon nevetségesen mutatnak ezek az ultranőies holmik, sok sminkkel és belőtt hajjal.
6/9 d,jpt L válasza:
Hasonló cipőben jártam anno.
Elkezdtem érdekelni a régi ruhák, a régi divatok. Aztán most itt ez a rohadt nagy retro divat. Éppen ezért hanyagolom, mert képtelenség egyedinek lenni. Egyébként pedig jó ötlet, ha némi tartalom és kellő ismeret is van mögötte, mert elég ciki,ha valaki megkérdezi,hogy miért hordod és te csak makogsz.
7/9 anonim válasza:
Dita gyönyörű nő. :) én is 16 éves vagyok, egyik legfőbb példaképemként tekintek rá mindentéren. Viszont ennyi idősen még nem akarom annyira követni az öltözködését mert szerintem túl nőies. :\ Én még várok vele pár évet, és ezt javaslom neked is!
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat.én is ugy gondoltam várok még pár évet mert tudom sajna még fiatal vagyok hozzá.de ha elérem azt a kort senki se állithat megXD
2010. júl. 9. 22:34
9/9 anonim válasza:
Szerintem, neki ez a stilusa és nekem tetszik. Nagyon rossz előitéleteim szoktak lenni, de a Retro stilus kifejezetten tetszik, bár én nem ilyen ruhákat hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!