Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok lány még akinek kis melle...

Sok lány még akinek kis melle is van, hogy tudja úgy felnyomni a mellét, hogy olyan szép dekoltázsa legyen?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
a pántokat kicsire húzzák. oszt. társam így csinálja, és am. semmi melle sincs :)
2010. júl. 14. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó melltartó:) 70/A-s mellem van, de egy jó melltartóval már tényleg nem is tűnik ilyen picinek :) Nah meg sokat számít a testtartás is. Nem szabad görnyedni, mert akkor eltűnik,
2010. júl. 14. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

olyan melltartót vegyél ami kicsit kisebb, és elöl összehúzza a cicid és persze meg is emeli

2010. júl. 14. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

íme a push up ,de én is kisebbet veszek ha nem is mindig használok push up-ot (:

2010. júl. 14. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

push up melltartó

15/l

2010. júl. 14. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a push uptól semmivel nem tűnik nagyobbnak a mellem,ugyanúgy nincs dekoltázsom.Szétálló melleket mivel lehet összenyomni?Boccs az OFF-ért!
2010. júl. 16. 02:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem sem túl nagyok a melleim, de formásak.

én sehogy nem nyomom össze, meg fel őket, ha lekerüla melltartó, akkor meg HOPPÁ...:D amúgy is kényelmetlen összetuszkolt mellekkel létezni.

L/17

2010. júl. 16. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon egészségtelen kisebb melltartót hordani!!

1: elveszti a melled minden tartását és 5 év múlva durván lógni fog

2: gyulladást/daganatot is okozhat

Jobb fehérnemű boltokban egyébként segítenek és nem ciki megkérdezni! Valószínűleg ajánlani fog többféle push up melltartót, amik ráadásul NEM kicsik.

+ tipp a strandra: nyakba köthetős fürdőruci felső. Szépen megemeli a melleket;)

23L

2010. júl. 16. 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

utolsó válaszolóval értek egyet..

"szétálló mellek" ezekszerint nekem is az van?:D

ki mondta, hogy nem szép, ha valakinek kicsi de formás? egy cici egy tenyér ahogy a kedves eszkortlány mondotta volt a reklámban:)

2010. júl. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!