Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz, ha egy 180cm...

Szerintetek gáz, ha egy 180cm magas lány magassarkú cipőt visel?

Figyelt kérdés

Jó pár éve már, hogy mindig lemondok a magassarkúkról a magasságom miatt, pedig sok olyan cipőt találok, ami baromira tetszik! De akkor túl magas lennék a többiekhez képest, amit ők valószínűleg szóvá is tesznek majd. Viszont most találtam egy bokacsizmát, aminek kb 9 centis sarka van, de nagyon jól áll, többen tanúsították és gondolkodom rajta, hogy megveszem. Rosszabbra számítottam, hogy zavarni fog, ha kicsit mások fölé magasodom (még jobban), de valójában nem sok különbség van.

Így is úgyis magasabb vagyok. És ha már Jessie J is ilyen cipőkben jár pedig akkora mint én, akkor azt hiszem nekem sem kéne miatta rosszul éreznem magam!

Szerintetek gáz, ha ilyen magassarkút veszek fel?

2012. dec. 16. 18:29
1 2 3
 21/27 Andii1 ***** válasza:
100%
vedd fel:D én 173 cm vagyok és mégis felveszek magassarkút.. semmi sincs ebben:)
2013. márc. 2. 19:51
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, nyugodtan vedd meg, ha tetszik.

Én már egy jó ideje nem adok senki ilyen-olyan véleményére, mert sajnos az esetek többségében az irigység beszél. Magadra hallgass, biztos van annyi önkritikád, hogy mi áll jól :)

2013. márc. 3. 10:36
 23/27 anonim válasza:
Imádom a magas nőket, boldoggá tenném a 180 centis szépséget. ;)
2014. márc. 21. 14:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Én 170 cm magas vagyok.nekem is van pár magassarkú cipőm, nyárra muszáj lesz felvennem néha-néha... szerintem fogjunk össze :)))
2014. márc. 26. 15:39
 25/27 anonim ***** válasza:
175 cm magas vagyok. Már az alapmagasságommal is fél fejjel a barátnőim fölé magasodom, nemhogy akkor, amikor magassarkút veszek. Általában nem zavar, hogy ilyenkor 7-8 cm pluszban rám jön, általában jobb napjaimon viselem a sarkakat :)
2015. máj. 2. 21:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Tudom, tudom régi kérdés, de: 180 centi vagyok és simán felveszek 10 centis cipőket. Ne tudd meg, hányan bámulnak meg...és nem azért, mert cikinek tartják. ;) Nekem két dolog segített egyébként, mert régen én sem mertem felvenni. Az egyik az, hogy jópár évig modellkedtem, és a sok gyönyörű magas lány között kicsit sem éreztem roszul magam magas cipőkben... Plusz meg is tanultam benne járni a kifutón. :D A másik pedig, amire mindig gondolok, hogy 180 centivel laposban is nagyjából kilóg az ember... Akkor már nem teljesen mindegy? Meg tudod, amikor felszállsz a buszra és az emberek mivel magas vagy, csekkolják, hogy van-e rajtad magassarkú. Ne okozzunk már csalódást nekik!
2017. nov. 29. 17:15
 27/27 anonim ***** válasza:
Én 184 centi vagyok, cipő nélkül, általában 8-10 centis magassarkút hordok. Költözz Prágába, itt sok a magas lány, és sokan hordanak magassarkút köztük :) Még pár generáció és a magyar lakosság átlagmagassága is nő, de minek addig várni...
2017. dec. 7. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!