Szerintetek gáz, ha egy 180cm magas lány magassarkú cipőt visel?
Jó pár éve már, hogy mindig lemondok a magassarkúkról a magasságom miatt, pedig sok olyan cipőt találok, ami baromira tetszik! De akkor túl magas lennék a többiekhez képest, amit ők valószínűleg szóvá is tesznek majd. Viszont most találtam egy bokacsizmát, aminek kb 9 centis sarka van, de nagyon jól áll, többen tanúsították és gondolkodom rajta, hogy megveszem. Rosszabbra számítottam, hogy zavarni fog, ha kicsit mások fölé magasodom (még jobban), de valójában nem sok különbség van.
Így is úgyis magasabb vagyok. És ha már Jessie J is ilyen cipőkben jár pedig akkora mint én, akkor azt hiszem nekem sem kéne miatta rosszul éreznem magam!
Szerintetek gáz, ha ilyen magassarkút veszek fel?
#10-es válaszoló:
Igen, én is így gondolom, éppen ezért írtam ki a kérdést, hátha csak én vagyok vele így, és valójában butaság, ahogy gondolkodom... de ezek szerint nem, vagy legalábbis van értelme. Nem járnék minden nap magassarkúban, már csak azért sem, mert abban nem lehet olyan gyorsan menni (főleg dombon le-fel), és én viszont szinte egész nap rohangálok a városban. Viszont néha annyira viselnék magassarkút! De egyelőre nincs is ilyen normális cipőm, amit felvehetnék.
Valamiért abban bízom, hogy ha magassarkút veszek fel, talán könnyebben megbékélek a magasságommal, mert azt erősítem. Most ez így elég ellentétesen hangzik, tudom, de szerintem van értelme. Mindenesetre a cipőt megvettem, mert ha törik, ha szakad viselni fogom valahol, valamikor! :)
12-es válaszoló:
És ez az ismerősöd nem néz ki furán, hogy ennyire nagyon magas? Bár ha valaki alapból 190 cm lány létére, talán már nem is nagyon számít..
Én még embert nem láttam, aki 9 cm-es sarkú lábbeliben szépen mozgott volna.
Persze nyilván a saját mércém szerint. Mert aki felvette, az mind meg volt győződve róla, hogy kecses és dögös.
Ettől függetlenül nem gáz ha magassarkút veszel fel. Semmivel sem leszel mozgásképtelenebb, mint a korosztályod.
#12-es vagyok
Nem néz ki furán! És valóban nem számít már pár centi ilyen magasságnál.
aki nem tud benne menni, az ne vegyen fel ilyet, vagy gyakorolja otthon. én mindig jól mozogtam magassarkú cipőkben, ezzel nincs gondom. de ígyis-úgyis magasabb vagyok a többieknél, szóval tényleg nem igazán számít
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!