Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az általános iskolás lányok a...

Az általános iskolás lányok a ballagásukon mért vesznek fel ilyen brutál magas magassarkúkat?

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 16. 11:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy nem vagyok felháborodva, és kikérem magamnak azt h "semmittevő"! Attól még hogy a saját véleményemet írtam le, meg azt amit egy 14 éves lány ilyenkor érezhet. És tudom most mindenki elkezdi h mekkora r*bancok h 14 évesen magassarkut vesznek fel, de mint már említettem ez különleges számukra, és ha mindenki egy kicsit belegondolna lehet h egy lány a sok közül aki magassarkuban van, rendes jól tanul stb. Úgyhogy, le lehet szálni az ilyen lányokrol mert lehet, hogy csak egyszeri alkalom miatt vette fel és nem jár minden nap benne,
2013. nov. 5. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!