Fiúk, titeket mennyire befolyásol/zavar, ha egy nő ilyen cipőt hord? (fotó)
Teljesen mellékes, hogy miért, meg milyen érdekből hord egy lány ilyen cipőt, nálatok az első benyomásból mennyit tesz ki egy ilyen lábbeli lányon? Idétlennek tartjátok? Tudom, nem ez a lényeg, hogy egy lány tetszik-e nektek, de azért mégis levontok valamit első ránézésre. Szóval tetszik vagy nem, odamennétek egy ilyen cipőt viselő csajhoz is? Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, sajnos nincsenek jó tapasztalataim. Nyugodtan, bármilyen véleményt! Csak ne fikkázzatok durván, van akinek nem jön be, van akinek igen. :) Itt a kép:
Nálam nagyon fontos szempont a külső megjelenés. Egy lány legyen csinos, nőies, bájos, hordjon gyakran szoknyát/egyberuhát na meg persze ehhez illő normális női cipőt(magassarkú v. balerina) v. csizmát. A megfelelő lábbeli kiválasztása nagyon fontos, hiszen akár az egész összhatást elronthatja egy nem megfelelő cipő.
Az ilyesmi bakancsok abszolút nem nőiesek, így számomra nem vonzó az ilyen megjelenés.
Persze a külső önmagában még kevés! Ha a nőies külső nem takar nőies belsőt, akkor mindegy is az egész.
Nekem bejönnek az olyan lányok akik ilyet hordanak :D Én is gondolkodtam már rajta, hogy kéne vennem egyet... de a ruhatáram most nem az a túl rockos, punkos, annak ellenére, hogy rockot és metált hallgatok. De ha máson látom az attól még nagyon bejön :)
L(eszbikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!