Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, titeket mennyire befolyá...

Fiúk, titeket mennyire befolyásol/zavar, ha egy nő ilyen cipőt hord? (fotó)

Figyelt kérdés

Teljesen mellékes, hogy miért, meg milyen érdekből hord egy lány ilyen cipőt, nálatok az első benyomásból mennyit tesz ki egy ilyen lábbeli lányon? Idétlennek tartjátok? Tudom, nem ez a lényeg, hogy egy lány tetszik-e nektek, de azért mégis levontok valamit első ránézésre. Szóval tetszik vagy nem, odamennétek egy ilyen cipőt viselő csajhoz is? Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, sajnos nincsenek jó tapasztalataim. Nyugodtan, bármilyen véleményt! Csak ne fikkázzatok durván, van akinek nem jön be, van akinek igen. :) Itt a kép:

[link]

2012. dec. 14. 22:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem néz ki rosszul.A nőiesebb,finomabb cipők jobban tetszenek,de ez se para.Vagány.
2012. dec. 14. 22:32
 12/26 Komplikato ***** válasza:
39%
Nem zavarna. Pont olyan nem érdekelne aki annyira a látszatra ad, hogy egészségét sem kímélve kényelmetlen izéket hordana ...
2012. dec. 14. 22:33
 13/26 anonim válasza:
77%
Nem túl nőies! :)
2012. dec. 14. 22:33
 14/26 A kérdező kommentje:
Hát, nem nőies az igaz...de unisex, szóval mind 2 fél hordhatja...
2012. dec. 14. 22:34
 15/26 A kérdező kommentje:
*bocsi, akarom mondani mindkét nem! hordhatja...
2012. dec. 14. 22:34
 16/26 anonim válasza:
45%
Én imádom az ilyen cipőt a csajokon, sokkal vagányabb és szembetűnőbb, mint egy edző cipő, vagy bármi más. Amúgy meg közeg kérdése, hogy ki mit szól hozzá... az SP-n nevelkedett aljadékok nem hiszem, hogy dícsérni fogják, míg egy rocker társaságnak biztos bejön :D Tapasztalat :D
2012. dec. 14. 22:39
 17/26 anonim ***** válasza:
50%
Valahogy nem igazán zavarna :)
2012. dec. 14. 22:41
 18/26 anonim ***** válasza:
45%
hát iggazából attól függ hogy áll neki. van olyan ismerősöm akinek nagyon rosszul, de van olyan is, akinek olyan jól áll, h nacsak :D
2012. dec. 14. 22:44
 19/26 anonim ***** válasza:
95%
Nekem egyáltalán nem tetszik, jobban szeretem a nőies dolgokat a lányokon :)
2012. dec. 14. 22:52
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem zavarna kicsit sem,sőt örülnék mert ez jár egy fajta zenei stílussal...nem,nem Justin Bieber-ével :)

Amúgy ez tudni kell hordani is,de tud jól állni.

2012. dec. 14. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!