Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is nagyon tré...

Szerintetek is nagyon tré lett a C&A üzlet? Vagy csak én gondolom így? Többit lent

Figyelt kérdés

Régen jó minőségű termékeket lehetett találni, de ez évben annyira sz.arok vannak, hogy az hihetetlen.

A termékek minősége silány lett és minőségileg nagyon gyenge.

Az árak viszont emelkedtek. Amikor bemegyek egy boltjukba, szó szerint mintha egy ömlesztett rakás sz.ar lenne, olyan már mint a Háda üzlet. Bár oda nem jártam sohasem

2012. dec. 12. 14:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
szerintem is egy rakás sz*r. de lehet nem így gondolnám, ha már 40 éves lennék, mert kb. annak a korosztálynak vannak cuccok. nem csodálom, hogy neked 17 évesen nem jön be, mert nekem sem tetszik. :) amúgy még a deichmannról is ez a véleményem. 17/L
2012. dec. 12. 15:51
 12/19 anonim ***** válasza:
a hádában a férficuccok tényleg nem jók. De a C&A-s férfiruhákkal nincs semmi gond. Barátomnak mindig ott vagy a Takkóban vesszük a ruháit, mert ott vannak számára tetsző egyszerű ruhák. gondolom te v-nyak kivágású pólókat meg csőnadrágokat vagy hajlandó felvenni :D
2012. dec. 12. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, és sosem szerettem a C&A-t, néha még mindig benézek, de kb. semmit nem szoktam találni. A Hada-val meg nekem az a gondolom, hogy ahhoz képest, hogy nem mind új ruha, elég drágának tartom. Inkább akkor már New Yorker vagy H&M.
2012. dec. 12. 18:42
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem igazad van.

A C&A rettenetesen rossz minőségű, ódivatú, kínai hatású, stílustalan össze-vissza ruhákat gyárt.

A New Yorker kínálata szerintem szimplán nevetséges. Silány minőség, magas árakkal. (ár-minőség arány)

Bershkában én bármit vettem kibolyhosodott, szétszakadt, összement...

H&M is szép lassan kezdi lejjebb adni a színvonalat....

Ami szerintem jó, az a Springfield, és a Zara. Igaz, kicsit drágább, de sokkal tartósabb,jobb anyagú, és minőségű.

2012. dec. 12. 18:56
 15/19 A kérdező kommentje:

V nyakú pólókat nem hordok, cső nadrágot meg abszolút nem, a frász kitőr rajtam, ha valakin meglátok olyat, el nem tudnám viselni magamon.

Régen még nyárra annyira jó minőségű pólókat vásároltam C&Aba, amik vagy százszor ki lettek mosva és meg se látszott rajtuk.

Sajnos ezen pólókat most is árulják, de a minősége annyira gyenge lett, hogy szint átlátszónak mondható a póló.

Valóban ssok az időseknek való cucc, de régebben jobban lehetett találni fiataloknak is, ami divatos.

köszönöm tanácsokat H&M, Springsfield üzletet megnézem majd.

Zara az nagyon dárga üzlet?? Sokszor elmentem már mellette , de eddig soha nem néztem be

2012. dec. 12. 19:02
 16/19 anonim ***** válasza:
A férfi részleget nem tudom pontosan, de nem ilyen benettonra kell számítani... Csak mondjuk vannak dolgok 50ezerért is.... De nézz be:)
2012. dec. 12. 19:09
 17/19 anonim ***** válasza:
én voltam a v-nyakús. akkor bocs, csak sokan a te korosztályodból így öltöznek. amúgy a zara nem drága, de ott sok v-nyakú cucc van :D és vagy bzis vagy túl elegáns ruhák vannak ott. de érdemes 1x-1x betérni
2012. dec. 12. 19:23
 18/19 anonim ***** válasza:
azért a Zara nem is olcsó. ha nincs leárazás, akkor egy póló 4000 körül van (és még minta sincs nagyon rajta) nadrágok 8-10 ezer, kabátok 15-20 ezer...
2012. dec. 13. 10:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom, jó ruhák vannak benne, de eddig több évig nem szakadtak el a ruhák, most 1 hete vettem egy pólót, máris bomlik az alja, a karácsonyra kapott kardigánom pedig a varrásnál elszakadt.
2013. jan. 14. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!