Szerintetek is nagyon tré lett a C&A üzlet? Vagy csak én gondolom így? Többit lent
Régen jó minőségű termékeket lehetett találni, de ez évben annyira sz.arok vannak, hogy az hihetetlen.
A termékek minősége silány lett és minőségileg nagyon gyenge.
Az árak viszont emelkedtek. Amikor bemegyek egy boltjukba, szó szerint mintha egy ömlesztett rakás sz.ar lenne, olyan már mint a Háda üzlet. Bár oda nem jártam sohasem

Szerintem igazad van.
A C&A rettenetesen rossz minőségű, ódivatú, kínai hatású, stílustalan össze-vissza ruhákat gyárt.
A New Yorker kínálata szerintem szimplán nevetséges. Silány minőség, magas árakkal. (ár-minőség arány)
Bershkában én bármit vettem kibolyhosodott, szétszakadt, összement...
H&M is szép lassan kezdi lejjebb adni a színvonalat....
Ami szerintem jó, az a Springfield, és a Zara. Igaz, kicsit drágább, de sokkal tartósabb,jobb anyagú, és minőségű.
V nyakú pólókat nem hordok, cső nadrágot meg abszolút nem, a frász kitőr rajtam, ha valakin meglátok olyat, el nem tudnám viselni magamon.
Régen még nyárra annyira jó minőségű pólókat vásároltam C&Aba, amik vagy százszor ki lettek mosva és meg se látszott rajtuk.
Sajnos ezen pólókat most is árulják, de a minősége annyira gyenge lett, hogy szint átlátszónak mondható a póló.
Valóban ssok az időseknek való cucc, de régebben jobban lehetett találni fiataloknak is, ami divatos.
köszönöm tanácsokat H&M, Springsfield üzletet megnézem majd.
Zara az nagyon dárga üzlet?? Sokszor elmentem már mellette , de eddig soha nem néztem be

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!