Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is nagyon tré...

Szerintetek is nagyon tré lett a C&A üzlet? Vagy csak én gondolom így? Többit lent

Figyelt kérdés

Régen jó minőségű termékeket lehetett találni, de ez évben annyira sz.arok vannak, hogy az hihetetlen.

A termékek minősége silány lett és minőségileg nagyon gyenge.

Az árak viszont emelkedtek. Amikor bemegyek egy boltjukba, szó szerint mintha egy ömlesztett rakás sz.ar lenne, olyan már mint a Háda üzlet. Bár oda nem jártam sohasem

2012. dec. 12. 14:19
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
fiúk vok ( 17)
2012. dec. 12. 14:20
 2/19 anonim ***** válasza:
84%

nem értek veled, mivel a Hádában olcsón, nagyon jó minőségű, egyedi cuccokat tudsz találni, ha résen vagy és jó helyen jársz.

A C&A gyakorlatilag egy drágább kínaival ér fel.

2012. dec. 12. 14:32
 3/19 anonim ***** válasza:
83%

"A termékek minősége silány lett és minőségileg nagyon gyenge."

-fő a nyomatékosság.

" szó szerint mintha egy ömlesztett rakás sz.ar lenne, olyan már mint a Háda üzlet. Bár oda nem jártam sohasem"

-akkor honnan tudod, hogy az milyen?

Régebben tényleg jó volt a C&A, de már akkor is túlárazottak és stílustalanok voltak a termékeik, max a bizsuk közt nézelődtem.

Hádába egyedi cuccokat találsz, olcsóbban és talán szert tehetsz némi stílusra...

2012. dec. 12. 14:39
 4/19 anonim ***** válasza:
Jujj, de borzasztó! Piha!
2012. dec. 12. 14:44
 5/19 A kérdező kommentje:

ház b.asszus , ezt a sok értelmes hozzászólást

Remélem azért csak válaszol valaki értelmesen is.

Hádaba nem vásárolnék, lehet vannak jó cuccok, de tényleg szar, hogy honnan tudom, egy haverom volt ott, de pár perc múlva ki is jött.Nem vagyok öntelt, meg hasonlók, de ha megengedhetem magamnak, akkor nem szeretnék más hordott cuccát viselni. Inkább megveszem újként.

Csajok lehet hogy szeretnek ott vásárolni, de férfi szerintem nagyon kevés fordul meg ott az tuti

2012. dec. 12. 15:10
 6/19 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok, és azt hiszem, teljesen normális választ adtam!

amúgy főleg darabáras Háda teli van új, cimkés, márkás ruhákkal, amit máshol 4x annyiért kapnál..

2012. dec. 12. 15:12
 7/19 A kérdező kommentje:

Másrészről sok Háda üzlet van belvárosban és amit a kirakatnál látok, hát, nekem annyi elég is belőle.

A C&A üzletért viszont kár, hogy ennyire lesüllyedt.

2012. dec. 12. 15:12
 8/19 A kérdező kommentje:
de gondolom te a női részre gondolsz és nem a férfi részre
2012. dec. 12. 15:14
 9/19 anonim ***** válasza:
férfi vagyok, és a kirakat semmit nem számít. több ezer ruha van bent...
2012. dec. 12. 15:17
 10/19 A kérdező kommentje:
és melyikbe jársz ha megkérdezhetem
2012. dec. 12. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!