Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan gondolom,...

Szerintetek jogosan gondolom, ha kicsit keresztbe teszek?

Figyelt kérdés

Erdekes dolog tortent velem. Elso szarnyprobalgataskent osszehoztam egy evi kb. 10-15millios profitot jelento uzletet. A termek kesz volt, ertekesitese viszont 0. Megkerestem a legnagyobb kereskedot, akinek tobb csomagot kuldtem, egyeztetes stb. A termek gyartasa egy baratnak hitt ember es rokona kezeben van. Szobeli megallapodas, igeret hegyek tortentek. A talalkozot leszerveztem, ahol lenyegeben az en szavam/megbizhatosagom volt a garancia. A talakozon szobeli megegyezesen mar elso honapban tobb mint az elozo evi ossztermelest kerte a kereskedo. Ra 2 honapra ennek a 2x-t. Gondoltam ez eleg meggyozo ajanlolevel!

Ekkor fordult a dolog: a termek gyartoja e-mail-ben megkereste a kereskedot, korbetancolta/seggnyalas. Ezt a mailt en is megkaptam, koszonet erte a kereskedonek. Mikor telefonon felhivtam a termek gyartojat (reszem az uzletben/jutalek/stb.), erdekes hangnem fogadott: "Nem tudja hol van a helyem az uzletben". Mikor a kereskedo kerdezte, tagadta, hogy ismerne: "en hozza nem tartozok"

A baratnak hitt emberkevel lett volna egy kozos programunk, de erdekes modon elerhetetlen a rokonaval folytatott beszelgetesem utan :)

Szerencsere kapcsolati tokem ezmiatt nem csorbult, egy apeh-ellenorzes lezavarasa (szamlanelkul dolgoztak eddig) nem nyugtatna meg lelkemet.

A kereskedo a heten felkeres, elfoglalt ember! Kivancsi leszek a velemenyere, neki van szava! Nem a patkany fele ;)Tisztaban van vele mit inteztem! Kizarolagos forgalmazast kert, de szerzodest meg nem irtak ala. Arra gondoltam a kerekskedovel kotok egy megallapodast: kicsit meg huzza a szerzodeskotest a ceggel, mig minden penzuket beletoljak, hitelek stb (rovid hataridot kaptak, gozerovel kell cselekedni). Utana pedig kihatral. Ekkor en joval alacsonyabb arert megvennem a termeket, ami vegul a kereskedonel landolna. Joval olcsobban kapna meg, eleg pofatlan arat kinalnek erte (eladni nem tudna ien mennyiseget). jarhato ut?

Vagy egyzeruen fizessek meg par 'brazilt' :)?

2012. nov. 6. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Minél szemetebb módszert válaszd az ilyen fergek ellen. Sok sikert.
2012. nov. 6. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hol a helyed az üzletben. Kinek és milyen termékét adtad te el? És milyen találkozót szerveztél le? Te ott voltál egyáltalán? Ha igen, akkor hogy tudnak téged letagadni? Ha nem, akkor ki volt ott, és miért kellett a barátodnak segget nyalni, ha már szóban megállapodott a kereskedővel? Zavaros az egész.

A barátod tudott egyáltalán arról, hogy te az ő termékével házalsz? És beszéltél vele a feltételekről, hogy neked mi jár?

2012. nov. 7. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!