Ez a cipö milyen lenne egy 14 évesnek?
Figyelt kérdés
www.deichmann.com/HU/hu/shop/noi/noi-cipok/00008001056170/koromcipo.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=noi-cipok2012. dec. 9. 21:55
1/5 anonim válasza:
Miért akarsz 14 évesen kosztümcipőt hordani? Mihez vennéd fel? Ez nem a te korosztályodnak való, inkább az 50-eseknek.
2/5 anonim válasza:
Magas a suliba és téle ntuti lesz pár törött csontod miatta.
3/5 anonim válasza:
Hát én is 14 éves vagyok , de nekem nem tetszik. Sok rajta ez a szőrme szerintem , mondjuk azért nem mondanám öregasszonyosnak.
A sarka meg hát.... figyelj ha tudsz benne járni nyugattan. Nekem is volt már télen (sőt most is olyan van) 6- 7 cm es magassarkú csizmám és nem volt vele semmi gond. :)
Remélem segítettem!
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem öregasszonyos sőt... nagyon fiatalos csinos!!! bár a sarok magassága az lehet, hogy tényleg túlzás 14 évesen, de hát nem is tudom hogy a mai fiataloknál ez túlzás-e!?
5/5 anonim válasza:
én 16 vagyok, és sok magassarkúm van, nagyon szeretem, de ez ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!