Mekkora egy 3 és egy 5 évesnek a méretei? és hányas cipő?
Hát minden gyerek más. Az én 5 évesem 110-116-os ruhákat hord, és 28-29-es cipőket.
A 3 évesem 22-24-es cipő, és 92-98-as ruha. Nagyobbam nincsen. :)
Kislányom 27 hós, lába 22-es, 89 cm magas.
Nagylányom 4 éves, 25-ös a lába és 101 cm.
Valóban minden gyerek más. Keresztlányom 1 évvel idősbb nagylányomnál de nem nagyon tudjuk hordani a kinőtt ruháit, mert egy szezonnal később jó csak (tehát az ő nyári ruhái télen jók az én lányomra, pedig mindkettő nyári születésü)
6 éves keresztlányomnak 116-124-es ruha kell.
3 éves lesz a fiam.nadrágból 92-98,felsőből 98-104.a lába 24-es
13,5 kiló,97 centi
annyira el vannak méretezve a ruhák,hogy van amelyik márkából ugyanaz a méret hatalmas,vagy kicsi.nagyon durva,de van olyan rövidnadrágja,ami 6-9 hónapos gyerekre való,és tökéletes rajta.atlétából is van amiből jó a 92-es,de a másikból 98-as kell,a harmadik márkából 104-est hord.tegnap turiztam neki egy 122-es rövidgatyát,ami elvileg 5-6 évesre való és tökéletes,meg az ugyanakkora atléta is.
szóval méret és méret között is hatalmas a különbség.pl a tescós f&f rucik dagibb gyerekekre,a scamp vékonyabbakra és hosszabbakra jó.a h@m-nek és a c&a-nak van kétfajta kollekciója,így ott találok a vékonyabb fiamra is.ha meg állítható a dereka,az a legjobb
A fiam ugyan még csak 2 és fél,de télre biztos 98-104-es ruhákat és 25-ös cipőt fog hordani.
A lányom 6 és fél,most 30-as cipőt,134-140 ruhákat hord.
5 évesen 29-es cipőt,128-as ruhát hordott.
3 évesem van "csak".
103 cm magas 104-110 méretű ruhákat és 25-ös cipőt hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!