Miért kell télen sapkát hordani?
Figyelt kérdés
Igaz az, hogy könnyen lefagyhatnak a hajhagymák, és akkor megkopaszodunk? :D2012. dec. 6. 16:30
1/9 anonim válasza:
Azért, hogy ne fázz. Szerintem nem fogsz megkopaszodni akkor sem, ha nem hordasz sapkát.
2/9 anonim válasza:
Nem a hajhagymáid, hanem a füleid fagyhatnak le.
3/9 anonim válasza:
Fülnek megsem kottyan a minusz 15sem, csak ha megpöckölik besz*rik az illető, és vörösödik ilyenkor
Legfőbb ok, amiért a sapkát feltalálták, az a haj védelme, ugyanis megfáznak a hagymák, ezáltal hullani fog a haj, de ez is csak azon férfiak kötelező viselete, akik pár mm-es hajjal mászkálnak
Nőket különösebben nem érinti
20/F
4/9 anonim válasza:
Én fiatal koromban soha nem hordtam sapkát és engem is azzal szekáltak, hogy meg fogok kopaszodni.. 36 vagyok és több a hajam, mint akármelyik ismerősömnek.
Viszont fázni vacak dolog. Nem ér annyit a menőség.
5/9 anonim válasza:
Főként azért kellene sapkát hordani, mert ugyebár a testhő legtöbb százaléka a fejbőrön keresztül távozik, valamint pl homloküreggyulladást is előidézhet a fej kihülése, és ez csak egy a súlyos betegségek közül.
6/9 anonim válasza:
Akkor kell ha fázik a fejed, füled. Egyébként nem. Én sem hordtam sose, a hajam épp eléggé melegíti a fejem és a fülemet is. A hajhagymák nem tudnak lefagyni.
7/9 anonim válasza:
Nekem is mindig ezt mondták a tanáraim, mert már általános iskola végefelétől kezdve nem voltam hajlandó sapkát hordani (a kapucnit mindig feltettem). Húsz éves elmúltam és gyönyörű dús hajam van. Nekem nem hullott tőle.
8/9 anonim válasza:
én se hordok, mert nem szeretem a sapit. de mondjuk kéne mert akkor nem fáznék annyira, a testhő tényleg ott megy el nagy mennyiségben, ahogy leirta valaki. még a hasadat és fejedet tartsd melegen és akkor nem fogsz vacogni:DD a haja még nem hullik, de nem várom meg mig elkezd, hordani fogok.
9/9 anonim válasza:
Lefagynak a hajhagymák és a hirtelen hőmérsékletváltozás miatt sokkal többet fpg hullni a hajad mert a hagymák elgyengulnek. Meg ugye fázni sem kellemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!