Lányok/Fiúk, ti szoktatok télen sapkát hordani? Milyet?
Figyelt kérdés
Ha szoktatok, akkor linkeljetek képet, hogy milyen fajtát szoktatok! (nem kell pontosan ugyanazt a darabot, csak valami hasonlót, a fajtára vagyok kíváncsi)2012. aug. 26. 14:53
1/11 anonim válasza:
Én szoktam, képet nem találtam róla,de olyat ami lelóg a fülemre is. Zöld barna csíkos és a csíkokban is vannak minták.A lelógója alatt meg van egy fonat,ami ugyanolyan színű mint a hajam :)
2/11 anonim válasza:
Nem,kb 5-6 éves kormban hordtam utoljára sapit. Nem szeretm, nem tetszik magamon egyik sem.
3/11 anonim válasza:
Fullcap, vag ha már nagyon hideg van akkor sima fekete kukás sapka vagy ilyen fekete kötött simlis sapka aminek a simlijét hátra csapom.
5/11 M.Kata válasza:
én is olyat,mint az előző kommentelő.sőt,ha hideg van a szokásos "fejbehúzós" sapkát is. ha hideg van,nem érdekel a divat.
6/11 halibel válasza:
Csak fekete kalapot, de az mindig rajtam van.
13/L
7/11 anonim válasza:
Szoktam, a fazonjáról nem nagyon tudok sajnos képet mutatni.
8/11 anonim válasza:
Szoktam.
Fekete, kötött, csipkeszerúű sapkát.
9/11 anonim válasza:
10/11 walk w1th mee válasza:
Kukás sapka..ami david rodrigezen van:DD
(legalábbis ilyet veszek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!