Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meddig lesz divat a csőnadrág?

Meddig lesz divat a csőnadrág?

Figyelt kérdés

Nekem nem áll jól a csőnaci,és ezért nem tudom,hogy mit vegyek majd fel pl. ősszel a suliba...

Milyen nadrágot hordjak?

2009. aug. 18. 11:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
előző vagyok, amúgy pedig nem csak neked nem áll jól a csőnaci, nem te vagy az egyetlen, de ha más nem éppen a nadrághoz előnyös testalkatú felveheti akkor úgy gondolom te is
2009. aug. 18. 14:04
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Állítólag nem sokáig lesz divat a csőgatya, de az hogy mi lesz utána divatban, nagyon kíváncsi leszek rá, hogy mivel lesznek tele a boltok:) De lehet addigra megszeretem a csőgatyát mire már nem lesz divat, de annál jobb lesz hordani a nagy divatja után:P Ha nem áll jól, nem kell felvenned. Vannak más stítulsú gatyák is, de nem tudjuk milyen a te ízlésed, pl. milyen zenét hallgatsz?
2009. aug. 18. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
cső- és répaszárú nadrágok után a trapézszárúak fognak divatba jönni (hidd el nekem), úgyhogy kezdhetsz nyugodtan trapéz szárúakat hordani ha szeretnél, mert fél év és az lesz a divat.
2009. aug. 18. 20:12
 14/17 A kérdező kommentje:
oké!Köszi a válaszokat!
2009. szept. 15. 20:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Eltelt a fél év, és még mindig a csőgatya a divat...:-S
2010. márc. 23. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:

sőt már egy év:D

am a csőnadrág után állítólag a répanaci fog nagyon divatba jönni. és aki eddig csőnadrágot vett fel, az már úgy megszerette h ha a trapéz is lesz a divat, akkor is csőnacit fog felvenni:D I love csőnadrágLL. xD

2011. jún. 1. 19:12
 17/17 anonim ***** válasza:
hát ezt beszoptuk:D csőnadrág for life
2011. jún. 1. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!