Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meddig lesz divat a csőnadrág?

Meddig lesz divat a csőnadrág?

Figyelt kérdés

Nekem nem áll jól a csőnaci,és ezért nem tudom,hogy mit vegyek majd fel pl. ősszel a suliba...

Milyen nadrágot hordjak?

2009. aug. 18. 11:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyat vegyél fel ami jól áll rajtad és jól érzed magad benne, a divatot meg sz*rd le.
2009. aug. 18. 11:53
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem csak csőnadrág van a világon, látogass el néhány normális ruhaboltba.
2009. aug. 18. 11:54
 3/17 anonim ***** válasza:

mekkora hülyeség! te divatból vásároltad meg őket?

nekem van egy csomó nadrágom,csőszárú is,szeretem hordani azokat,és ha jól áll,ha nem ,én felveszem,mert jól érzem magam bennük.

ha neked nem tetszik,miért kellene azt hordanod? menj el egy jó ruha boltba,és találni fogsz magadnak!

2009. aug. 18. 11:59
 4/17 A kérdező kommentje:

hát volt(vagyis még van) pár csőnagatyám,de az jól is áll!

De a többi amit láttam a boltokban nem áll jól!

Szóval ezért kérdem h mit vegyek fel,mert most a szűk szárú a divat!!!

2009. aug. 18. 12:03
 5/17 anonim ***** válasza:
37%

hülye divatmajom

b..zmeg szard már le

azt vegyél ami jol áll és jol érzed magad benne.. nem kell követni a csordát

2009. aug. 18. 12:13
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye divatmajom...és épp hogy nem követem annyira,mert nem hordok pl.csőgatyát!
2009. aug. 18. 12:15
 7/17 anonim ***** válasza:
h&m-ben pl láttam 1 csomó trapézgatyát
2009. aug. 18. 13:11
 8/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem a divatot követnéd felse tetted volna ezt a kérdést. Sose értettem az ilyen embereket akiknek semmi egyéniségűk nincs, mindig a divat után mennek csak. Érdekes, nekem ilyen problémám sose volt, azt hordom ami tetszik és jól áll, és nem foglalkozom vele, ha egy nadrágot, cipőt vagy bármit több évig hordok (így megtehetem, hogy minőségi cuccokat veszek magamnak, és nem a piacon vagy az ázsia centerben vásárolok). És képzeld senki nem néz rám furcsán, hogy nem a csőnaci van rajtam, hanem a bővülő szárú farmer.
2009. aug. 18. 13:21
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

OFF: utálom, hogy mindenki csak kötözködik ezen az oldalon...

A rovat neve: Szépség és divat...és olyan kérdést tesz fel a kérdező, amilyent akar, válaszokat szeretne rájuk kapni, nem pedig kioktatást...

2009. aug. 18. 13:31
 10/17 anonim ***** válasza:
Na most nadrág téma...lányok feszülős cica nadrág és most jön a talpas leggings, emok, pózerek: csőnaci, deszkások:még mindig a térden lógó segg a divat...uh az hogy mi a divat az olyan mindegy mert akármit veszel fel, azt valaki ugyis hordja, mert nem fog mindenki alkalmazkodni az éppen tomboló hóborthoz
2009. aug. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!