Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MI A VÉLEMÉNYETEK a deichmanno...

MI A VÉLEMÉNYETEK a deichmannos csizmákról?

Figyelt kérdés

szerintetek ez milyen??

[link]

2012. nov. 27. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem baromi jól bírják a Deichmann cipőim, nem tudom, hogy itt milyen cipőgyilkosok vannak.

3 éve vettem egy szandált, most augusztusban kezdett egy kicsit leválni a talpa, de az is inkább esztétikai hiba volt, mint minőségi. Pedig rengeteget hordtam, egész nyáron abban szaladgáltam, mert baromi kényelmes volt.

A csizmám is jól bírja, tavaly vettem ott, semmi baja nincs. Egy magassarkúm is van onnan, az is tökéletes, pedig már másfél éves.

2012. nov. 28. 00:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Kétszer vettem itt csizmát, mert megfizethető áron árulnak nem olyan borzasztóan ronda darabokat.

Nem szokásom pocsolyákba ugrálni, sem direkt belemenni a térdig érő hóban, majd meghemperegni bennük, sőt futni sem szoktam, csak elbandukolni az iskoláig vagy a kocsmába.

Hát, ezt a megerőltető feladatot sem tudta egyik sem teljesíteni, egy telet nem bírtak ki.

A tavaly előtt vásároltnak lejött a talpa, ami igen praktikus dolog nyáron, ha szellőzik egy cipő, de valahogy a mínusz 10 fokban nem a legkellemesebb.

A tavaly vettnek félrecsúszott a talpa, ezért a jobb lábammal a cipő oldalán jártam, ami nemcsak, hogy idiótán nézett ki, de kellemetlen érzés is volt. Ezen felül a só, amivel az utcákat szórják, kimarta, és december végére a december elején vásárolt csizmám úgy nézett ki, mintha direkt cigicsikkel kiégettem volna.

A belinkelt csizma sajnos eléggé csúnya.

2012. nov. 28. 14:15
 13/15 anonim ***** válasza:
MIND SZ*R !!!!!!!!!!!
2012. nov. 29. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:
egy hónapja vettem egyet, nem mindennap hordtam, kíméltem ahogy tudtam, a sarka meg egyszer csak leesett, az egész talpa levált.
2012. dec. 1. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
kínais minőségű,nekem annyira nem is tetszenek.
2012. dec. 1. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!