MI A VÉLEMÉNYETEK a deichmannos csizmákról?
Nekem baromi jól bírják a Deichmann cipőim, nem tudom, hogy itt milyen cipőgyilkosok vannak.
3 éve vettem egy szandált, most augusztusban kezdett egy kicsit leválni a talpa, de az is inkább esztétikai hiba volt, mint minőségi. Pedig rengeteget hordtam, egész nyáron abban szaladgáltam, mert baromi kényelmes volt.
A csizmám is jól bírja, tavaly vettem ott, semmi baja nincs. Egy magassarkúm is van onnan, az is tökéletes, pedig már másfél éves.
Kétszer vettem itt csizmát, mert megfizethető áron árulnak nem olyan borzasztóan ronda darabokat.
Nem szokásom pocsolyákba ugrálni, sem direkt belemenni a térdig érő hóban, majd meghemperegni bennük, sőt futni sem szoktam, csak elbandukolni az iskoláig vagy a kocsmába.
Hát, ezt a megerőltető feladatot sem tudta egyik sem teljesíteni, egy telet nem bírtak ki.
A tavaly előtt vásároltnak lejött a talpa, ami igen praktikus dolog nyáron, ha szellőzik egy cipő, de valahogy a mínusz 10 fokban nem a legkellemesebb.
A tavaly vettnek félrecsúszott a talpa, ezért a jobb lábammal a cipő oldalán jártam, ami nemcsak, hogy idiótán nézett ki, de kellemetlen érzés is volt. Ezen felül a só, amivel az utcákat szórják, kimarta, és december végére a december elején vásárolt csizmám úgy nézett ki, mintha direkt cigicsikkel kiégettem volna.
A belinkelt csizma sajnos eléggé csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!