Mi a véleményetek a Háda-ról?
Én nagyon szeretem a Hádát! Kilósba és darabárasba is szoktam járni rendszeresen. A darabárasban inkább olyan 1500-2000 ft körül láttam mostanában ruhákat, de egy ezresért is találhatsz azért.
Én azért szeretek oda járni, mert mindig nagy a választék, és olyan egyedi darabokra bukkanhatok rá, amit más üzletekben nem kapok meg itthon. Sokszor címkés és/vagy márkás, kitűnő állapotú ruhákat hozok el. Természetesen sok divatos holmi van. :)
Szerintem mindenképp menj el, nagyon megéri! :)
Sajnos az én közelemben nincs Háda, de ha legközelebb megyek BP-re, akkor az első utam oda fog vezetni. Egyszer voltam és csak a mérettel volt gondom, de tudtam volna sok mindent venni.
A Camponában nyílt Háda szerintem nem a legolcsóbb, de nagyon szép és csinos ruhákat láttam és próbáltam. Valamelyiken még az eredeti papírcímke is rajta volt. Tehát, ha azt nézem, hogy ezért a ruháért valaki képes volt kiadni 10-20 ezer forintot, mert nagyon menő márka, akkor nagyon megéri itt vásárolni.
Sajnos csak futólag néztem be és nem sikerült végignézni minden sort, de tuti találtam volna valamit magamnak. Volt is egy póló, ami majdnem az áldozatom lett, de a barátnőm lebeszélt. Így visszagondolva lehet, hogy mégis meg kellett volna vennem. :D
Csak ajánlani tudom. Egy ismerősöm mindig ott vásárol és annyira jó darabokat szed össze. Egy nagyon szép narancssárga-napsárga színátmenetes sálat jegyeztem meg, hogy milyen szép és akkor mondta, hogy ott vette, meg ezt is, meg azt is és amazt is.
Szóval Háda!
(Lehet, hogy kicsit össze-vissza fogalmaztam, de már nagyon késő van. Nézd el nekem.) :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!