Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Deichmanno...

Mi a véleményetek a Deichmannos cipőkről?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 19:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Átázik a csizmám !
2010. nov. 27. 19:39
 2/17 anonim ***** válasza:
10%

Én tavaly vettem egy csizmát. 6000 Ft volt, igaz nem bőr. De gondoltam ennyi pénzért már minőséget kapok. Kényelmes volt, azzal nem volt baj, csak hát a külső borítása egyszerűen "lehámlott" ahol a felső rész és a talprész találkozik, ott is végig felvált a borítás. Nagyon kíméltem másfél hónap alatt lett ilyen. Rendeltetés szerűen használtam.

Szóval nekem ez csalódás volt. :( Igaz lehet jó a többi még.

2010. nov. 27. 19:42
 3/17 anonim ***** válasza:
Ja igen nekem is beázott egy kis idő után. pedig nem mentem bele vízbe.
2010. nov. 27. 19:43
 4/17 anonim ***** válasza:
32%

Olyan, mint a kínai csak drágábbak. A cipők 90%-a műbőr, amiért én 5000-ért nem adnék többet, nem ám csizmát vegyek 15ért, ami egy szezonos, vékony a talpa és nem is vízálló.

Akkor már inkább megveszem 25ért a minőségi bőrcsizmát vagy cipőt, ami szezon végére is cipő marad és évekig jó.

2010. nov. 27. 19:44
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem külsőre nagyon tetszenek, de tavaly vettem csizmát kb 7 ezerért, kb 3 hónap kellett neki, hogy a cipzár tönkremenjen, majd egyre több gondom volt vele. Még az a jó, hogy van garancia azt hiszem, fél éven belül blokkal együtt elviszed, ingyen megjavítják. De pont 2 ismerősömmel beszélgettünk róluk, egyik szereti a Deichmannt, másik pedig hasonló tapasztalatokat szerzett, mint én.
2010. nov. 27. 19:55
 6/17 anonim ***** válasza:
nekem 2 is van onnan...nem tudok mit tenni,egy fokkal jobb,mint a kínai..a kínai ennél is gagyibb! de nincs sok pénzem:S
2010. nov. 27. 19:56
 7/17 anonim ***** válasza:

Én is vettem onnan tavaly egy lila bokacsizmát, nagyon tetszett, de hihetetlen, egy hónap(!) alatt tönkrement. Lekopott a festék róla, a sarkánál teljesen szétment, megrogyott. Persze be is ázott. Ennél még a piaci vagy a Leonardós csizmám is sokkal jobban tartott.

Többet nem veszek onnan, pedig tetszenek a modellek, de nagyon gagyi minőség.

2010. nov. 27. 20:22
 8/17 anonim ***** válasza:
nekem van onnan már több mint 2(!) éve egy cipőm, és SEMMI baja. barátnőmnek 1 cipője onnan 3 hónapig tette, beázott, lekopott, stb. nekem az enyémmel semmi bajom :)
2010. nov. 27. 21:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Lekopott a cipőm órra :@ ááá!!!!!
2010. nov. 27. 21:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Jót is ki lehet fogni, de általában vacak.
2010. nov. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!