Mi a véleményetek a Deichmannos cipőkről?
Hát a minőségétől és sem estem hanyatt..
Másik hátránya, hogy ha ott veszel egy cipőt, minimum háromszor köszön vissza másokon, ha végigmész az utcán.
nekem személyes tapasztalatom szerencsére nincs, de egyik osztálytársnőmnek 3ból 3 ott vásárolt cipője 1 hónap alatt tönkrement a talpánál, és kilógott belőle a papír..
de a Humanic se sokkal jobb ..
eddig a 8. cipőm van onnan, ez most Vans, ennek még nincs baja.
de a s.Oliver, ESPRIT, u&me, FAKE, Converse cipőim hamar szétjöttek(azokat mind ott vettem).
szóval szerintem se a Deichmann-ban se a Humanic-ban ne vásárolj olyan cipőt, amit gyakran akarsz hordani..
Kétszer vettünk ott nekem és az öcsémnek is márkás cipőt (Adidas, legalábbis ez volt ráírva), és két hónapig sem bírta. Máskor Adidas boltban vettünk cipőt, az kibírta 1 évig is, úgyhogy nem tudom, ez hogy lehet. Viszont 2 éve vettem egy Graceland gladiátor szandált, és szerencsére még jövőre is tudom használni. :)
21/L
Pocsék minőség!
Nekem az összes cipőm max 3 hónapon belül tönkremegy. 2 évig garancia van rá, ha rendeltetés szerűen használod és ha tényleg minőség hiba akkor levásárolhatod az árát.
Van egy bordó wesco jellegű bokacsizma, még mindig 8000ért. Én tavaly előtt vettem a sajátom, mivel country stílusban táncolok, az meg nem épp cipőkímélő és kivételes módon nagyon jól bírja a kiképzést ahhoz képest, hogy Deichmann-os. Kicsit az orra van megkopva, de az is csak azért mert megtapostak a buszon.
Van ott jó cipő is, de azt nagyon ki kell fogni, a többség sajna gagyi.
Nem azért mondom, de szerintem elég gáz a Deichmann, mert van egy csomó utánzat cipője. Pl Vans utánzatok(slip onok főleg)...
Minőségre hát közepes, egy olyan 4 éve volt onnan egy cipőm másfél évig bírta egyben, mondjuk a talpa már lyukas volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!