Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a Deichmanno...

Mi a véleményetek a Deichmannos cipőkről?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát a minőségétől és sem estem hanyatt..

Másik hátránya, hogy ha ott veszel egy cipőt, minimum háromszor köszön vissza másokon, ha végigmész az utcán.

2010. nov. 27. 22:03
 12/17 anonim ***** válasza:

nekem személyes tapasztalatom szerencsére nincs, de egyik osztálytársnőmnek 3ból 3 ott vásárolt cipője 1 hónap alatt tönkrement a talpánál, és kilógott belőle a papír..

de a Humanic se sokkal jobb ..

eddig a 8. cipőm van onnan, ez most Vans, ennek még nincs baja.

de a s.Oliver, ESPRIT, u&me, FAKE, Converse cipőim hamar szétjöttek(azokat mind ott vettem).

szóval szerintem se a Deichmann-ban se a Humanic-ban ne vásárolj olyan cipőt, amit gyakran akarsz hordani..

2010. nov. 27. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Kétszer vettünk ott nekem és az öcsémnek is márkás cipőt (Adidas, legalábbis ez volt ráírva), és két hónapig sem bírta. Máskor Adidas boltban vettünk cipőt, az kibírta 1 évig is, úgyhogy nem tudom, ez hogy lehet. Viszont 2 éve vettem egy Graceland gladiátor szandált, és szerencsére még jövőre is tudom használni. :)

21/L

2010. nov. 27. 23:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Pocsék minőség!

Nekem az összes cipőm max 3 hónapon belül tönkremegy. 2 évig garancia van rá, ha rendeltetés szerűen használod és ha tényleg minőség hiba akkor levásárolhatod az árát.

2010. nov. 27. 23:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Van egy bordó wesco jellegű bokacsizma, még mindig 8000ért. Én tavaly előtt vettem a sajátom, mivel country stílusban táncolok, az meg nem épp cipőkímélő és kivételes módon nagyon jól bírja a kiképzést ahhoz képest, hogy Deichmann-os. Kicsit az orra van megkopva, de az is csak azért mert megtapostak a buszon.

Van ott jó cipő is, de azt nagyon ki kell fogni, a többség sajna gagyi.

2010. nov. 27. 23:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Atazik a csizmam. Maramennyit hasznalok en csizmat... :D
2010. nov. 28. 08:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem azért mondom, de szerintem elég gáz a Deichmann, mert van egy csomó utánzat cipője. Pl Vans utánzatok(slip onok főleg)...

Minőségre hát közepes, egy olyan 4 éve volt onnan egy cipőm másfél évig bírta egyben, mondjuk a talpa már lyukas volt. :)

2010. nov. 28. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!