Hol tudnék magamnak venni ruhákat?
13/L vagyok, pont abban a korban, amikor elég nehéz ruhákat találni magamnak. Ha bemegyek a plázában egy boltba, folyton azt tapasztalom, hogy a gyerek részlegen lévő ruhák már nem az én ízlésem, (persze, hiszen kisebb gyerekeknek tervezték azokat a ruhákat, attól függetlenül, hogy néha van az én méretemben is) a felnőtt részlegen pedig, ha van is olyan ruha, ami tetszik, akkor is nagyon kicsi az esélye, hogy van a méretemben(XS). Például a H&M is ilyen, nem szívesen járkálnék már rózsaszín-lila, szívecskés, hello-kittys és flitteres felsőkben. Milyen boltot ajánlotok? És azon belül, melyik részlegen? És cipőből?
Alkatomról annyit, hogy közepes magasságom van (nem tudom pontosan, legutóbb 157 centi voltam, de azóta nőttem sokat) 47 kiló vagyok, de kevesebbnek látszom (mert vastag a csontozatom) és nincs nagy mellem,65-ös melltartót hordok. Ja és a lábam 40-es :/.
Köszönöm előre is!!
A h&m-ben 34-es nadrág kellett rám, a Tally Weijlben nem jött rám a 38-as, azaz 40-es kellett volna.
A Tallyban biztos van, és a Pimkie is ilyen, az Aréna plázában van mind a kettő, máshol nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!