Hol vegyek magamnak alkalmi ruhát? Hol kapok egyáltalán olyan ruhákat, amik már nem gyerekruhák, de nem is "nagyméretű" női ruhák?
Figyelt kérdés
ált. iskolai bankett - nem nagy esemény, de szeretnék vmi normális ruhát (az egyrészes szoknyáról már lemondtam, mert nem jók rám), mint egy rövidujjú blézer meg egy térdig érő nadrág. Viszont mindenhol nagyok rám a rendes felnőtt ruhák, szóval nem tudtok olyan üzletet(Kecskemét, Pest), ahol "kisebb" méretű női ruhákat lehet kapni?2009. ápr. 30. 20:28
1/3 anonim válasza:
Pest, Zara és H&M gyerek-részleg. Esetleg a NEXT-nek van ilyen petite kollekciója direkt alacsonyabb, kisebb nőknek, bár nem tudom itthon lehet-e kapni a next üzletben, mert én a turiból szereztem be egy olyan szövet nadrágot.
A H&M gyerek osztályán isteni gyapjú kabátot vettem a télen. Teljesen jó méretben és meg nem mondják, hogy nem felnőtteknek készült, és nem mellesleg fele annyi volt, mintha arrébb mentem volna a női részlegre. Mindig meglátogatom a gyerek-részleget, mert nagyon jó cuccok vannak és tényleg nem lehet megmondani, hogy az akkor gyerek ruha, csak ha valaki kirángatja a címkét, és azon van rajta, hogy 11-12yrs ;)
2/3 anonim válasza:
ja és 21 vagyok :)) H&M es ruhám csak a gyerek-osztályról van.. :O
3/3 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a választ :) ha eljutok Pestre, benézek :)
2009. máj. 2. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!