Mitöl sárgultak meg a gyerekruhák?
Figyelt kérdés
Babaholmikat és kinött gyerekruhákat raktam el kimosva,tisztán,egy vászonböröndben szellözött helyre,és mégis sok fehér ruhácska meg van sárgulva.Ki lehet azokat még mosni?és mivel?2010. okt. 10. 11:41
1/3 anonim válasza:
Én is így jártam! Vödörbe engedtem félig langyos vizet, bele fél flakon fekete flakonos hipot. Abban bele dobáltam a fehér és krémszínű ruhákat, megnyomkodtam, hagytam àllni 2 órát benne, majd átpakoltam a mosógépbe, és kimostam 2x őket mosóporral öblítővel, mindd szép tiszta fehér foltmentesek lett!
2/3 anonim válasza:
Az ideg vetett engem is szét a napokban, ugyanezzel szembesültem.... Azt mondják, ez elkerülhetetlen, de nekem Domestos fehérítős áztatást, utána mosást javasoltak. Csak mit csináljak azzal, ami nem fehér? Azt nem tudom be merjem-e így áztatni... :S
3/3 anonim válasza:
Az elrakott ruhákat,amit tudod sokáig nem fogod használni,nem szabad öblitővel kimosni.Öblitőt nem használva kimosni és ugy eltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!