Hol tudnék magamnak ruhákat venni?
Figyelt kérdés
Ma voltam a Csepel plázában, a Cosmos city-ben. A 2-3 xl-es cuccok, vagy kicsik rám, vagy pont jók. Hol tudnék olyan ruhákat venni, ami ilyen rapper stílusú, értitek, ami 1-2 számmal nagyobb rám. Farmer,pulcsi,póló. Pls segítsetek, olyan rossz érzés hogy feszülnek rajtam a ruháim!2009. nov. 8. 19:16
2/4 anonim válasza:
szerintem vedd a méreted, mert ha nagyobb cuccot aggatsz magadra az nem néz ki jól
én m-les vok és ha felveszek xles felsőt az tisztán látszik h kövérít sztem te is inkább vedd akkor a 2xleset :)
de ha mindenképpen ez a stílusod akkor sztem nézz körül a vaterán hátha van vmi :)
3/4 anonim válasza:
ja az egy külön nagy ruhákra speckózott üzlet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! A Westendben melyik az a bolt??
2009. nov. 9. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!