Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktál ruhát varrni magadnak?...

Szoktál ruhát varrni magadnak? Hol lehet Bp-en anyagokat venni? Ehhez milyen anyag kéne?

Figyelt kérdés

Anyumnak van varrógépe, arra gondoltam varrok egy ruhát magamnak, de nem igazán értek hozzá.

Ilyen egyszerű ruha lenne csak: [link]

2012. nov. 25. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Én olcsó turkálókban szoktam venni anyagot. Mikor itt Egerben próbáltam ruhát venni, meghökkenve tapasztaltam, hogy egy kész ruháért nem adnék ki annyi pénzt, mint amennyiért az anyagot árulják.
2012. nov. 25. 22:21
 2/2 anonim válasza:
A ruhakészítésben nem a varrás a legnehezebb. Egy rossz tervezéssel, félreszabással könnyen tönkre lehet tenni az anyagot és akkor kidobtad a pénzt az ablakon. Azt javaslom, keress valaki, aki tud ebben segíteni vagy csináltass magadnak egyet és figyel, hogyan csinálják, sokat lehet így tanulni.
2012. nov. 26. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!