Belsö fali hőszigetelést szeretnék csinálni az egyik falszakaszra. Jó lesz-e ha a lecsiszolt falra (flexibilis) csemperagaszóba hungarocelt vagy valami polisztirol habot rakok? Kell-e valami más anyag? Milyen anyagokat ajánlanak?
A belső oldali hőszigetelés elég komoly dolog, ne vágjon bele így, mert az egészségét veszélyezteti!
Figyelmébe ajánlom ezt a korábbi kérdést, és az arra adott válaszokat: "Vettunk egy uj lakast. Tavaly februarba koltoztunk be, a falak nem peneszedtek egyaltalan, oktoberbe az egyik szobat belulrol leszigeteltuk polisztirollal, azota peneszedik a szoba. Lehetseges hogy a szigeteles miatt van a penesz?"
Milyen a szituáció? Biztosan nincs lehetősége kívülről hőszigetelni? Vannak ugyan belső oldali lehetőségek is, (pl. újgenerációs ásványi hőszigetelő anyagok) de a legbiztonságosabb a hideg oldalra rakott hőszigetelés!
(A válaszadó építészmérnök)
(A válaszadó építészmérnök)
Meglátszik, mert egy linket se tud beilleszteni!
:D
Kedves előttem szóló! Nem akartam az érzékenységét megsérteni azzal, hogy odaírtam a szakképzettségemet. Ígérem, legközelebb nem fordul elő. És valóban igaza van, illett volna így:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__1596655
Köszönöm, és mégegyszer elnézését kérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!