Milyen mosószerek (ruhára) vannak, amik nem "hagyományosak", hanem környezetkímélőek és nincs bennünk allergiát okozó anyag?
Pl. mosódió, vagy mágneses mosógömb. Ezek természetesek, nem okoznak allergiát, stb.
Az egy gond velük, hogy a ruhát nem mossák tisztára. Én a mosódiót próbáltam, néhány ismerősöm meg beruházott ilyen mágneses gömbre, és hát nem sokat ért egyik sem. Ha bármilyen dolt van a ruhádon, azzal külön kell szórakoznod szódabikarbónával, citromlével, meg még a fene tudja, mivel.
Én előtte arieleztem, hozzászoktam ahhoz, hogy egy vörösborfolttal nem kell külön vacakolni, csak beteszem a gépbe és kész. Végül vissza is álltam rá, öblítéskor ecetet használok, hogy közömbösítse az esetlegesen visszamaradó mosószert, valamint ráteszek a mosásra plusz egy öblítést, így semmi gond nincs vele.
A mosódió mellé használj mosószódát a fehérekhez a aktív oxigénes fehérítőt.Bioboltban beszerezheted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!